B960 ve GT 610M sisteme oyun tavsiyesi

TheHub

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
• Laptop: Hp Victus 16-S0024NT • İşlemci: AMD Ryzen 5 7640HS • Ekran kartı: Laptop Rtx 4060 • RAM: (2x8) 16 GB 5600 Mhz Ddr 5 • SSD: Samsung PM9A1 MZVL2512HCJQ PCI-Express 4.0 512 GB M.2 SSD
• Windows 10 Pro
•Mause: Bloddy A90
•Kulaklık: Gamepower Medusa Rainbow
Meslek
Öğrenci
RAM
8 GB RAM 1600 MHZ
SSD veya HDD modeli
HDD 465 GB SSD 240 GB
İşlemci
Pentium B960 2.20GHZ
Selam, sistem gördüğünüz gibi. Geliştirme yaptım, ücretsiz veya ücretli olabilir sisteme göre her tür oyun olur, MMO dışında... Minecraft, ETS 2 oynamaktan sıkıldım. Ondan bir başka oyun oynamak lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
1280x720 de 30 FPS+ CS:GO oynayabilirsiniz testlere baktığımda. World of Tanks 60 FPS.

CS:GO hep oynamak istedim 1024 le bile almıyordum 1.5 yıl önce kötü optimizasyon vardı şu an iyi mi World of Tanks çok kolay hep bot var hep kazanmak yanlış anlaşılmasın saçma geldi.

CSGO Valorant War Thunder açacaktır hocam. Benzer özelliklerdeki bir bilgisayarla (işlemcim sadece sizinkinden birazcık daha iyi ama ekran kartı RAM aynı) Valorant 60+ FPS CSGO 40+ FPS War Thunder 24+ FPS alıyorum. Bir de sizde SSD de varmış benim yaşadığım takılmaları yaşamazsınız bile belki.

Nasıl 40 ya CS:GO optimizasyon düzeldi mi böyle yüksek FPS alıyor herkes Valorant deneyeceğim zaten SSD geldi RAM de donmaz artık onu oynarım da ben CS:GO istiyorum tekrar yükleyim mi War Thunder da istedim ama 24 FPS falan bence o oyuna pek iyi değil.

Hocam o sistem valorantta maksimum 40 csgoda ise 30 fps veriyor 1280x720 de. i3 2350m laptopumda CS:GO 70 anca veriyordu VALORANT ise 30-70 arası drop vardı. Arkadaş daha az fps alıcak.

Hocam o sistem Valorant'ta maksimum 40 CS:GO'da ise 30 FPS veriyor 1280x720 de. i3 2350M laptopumda CS:GO 70 anca veriyordu Valorant ise 30-70 arası drop vardı. Arkadaş daha az FPS alacak.

Hayır hocam kimsa inanmıyor ama bu sistem değişik olması gerektiğinden fazla FPS veriyor her oyunda mesela testlere bakıyorum ETS 2 de millete 30 FPS veren bende daha yüksek ayarlarda 60 veriyor mesela Valorant bende şakasız zorlasam 100 FPS aldırabilirim.

Benımde garipdi. MSI Afterburner sayesinde artıyordu. Ama yinede drop sorunu çok yüksek ihtimal.

Termal bakımlara dikkat edin hocam. RAM çift kanalsa oynatabilir.

Benim de garipdi. MSI Afterburner sayesinde artıyordu. Ama yine de drop sorunu çok yüksek ihtimal.

Drop HDD de olur SSD var 240 ikisini SSD'ye kursam yeter yerim var bana kalan 80 olur kalan yer gayet iyi stabillik düşmez o yüzden sıkıntı yok ekran kartı var öyle aman aman drop olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…