BeK00 Megapat Katılım 6 Eylül 2014 Mesajlar 697 Çözümler 2 Yer Aksaray Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2015 #1 Babamın bankaya yüklü miktarda borcu var. Ondan dolayı benim bankadaki parama haciz gelir mi ? Babam yaşıyor. Bu tarz şeyler hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
Babamın bankaya yüklü miktarda borcu var. Ondan dolayı benim bankadaki parama haciz gelir mi ? Babam yaşıyor. Bu tarz şeyler hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
R Ramazan BÜLBÜL Megapat Katılım 3 Ekim 2014 Mesajlar 241 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2015 #2 Babanın borcundan dolayı senin banka hesaplarına haciz gelmez.
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 11 Aralık 2015 #3 Bunu herhangi bir bankaya sormuş olsanız daha net bir cevap alırsınız. Emin değilim ancak eğer babanızdan ayrı değil iseniz bu sorun teşkil edebilir diye düşünüyorum.
Bunu herhangi bir bankaya sormuş olsanız daha net bir cevap alırsınız. Emin değilim ancak eğer babanızdan ayrı değil iseniz bu sorun teşkil edebilir diye düşünüyorum.
BeK00 Megapat Katılım 6 Eylül 2014 Mesajlar 697 Çözümler 2 Yer Aksaray Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2015 #4 er36po dedi: Bunu herhangi bir bankaya sormuş olsanız daha net bir cevap alırsınız. Emin değilim ancak eğer babanızdan ayrı değil iseniz bu sorun teşkil edebilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Babamdan ayrıyım. Aynı şehirde bile değilim.
er36po dedi: Bunu herhangi bir bankaya sormuş olsanız daha net bir cevap alırsınız. Emin değilim ancak eğer babanızdan ayrı değil iseniz bu sorun teşkil edebilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Babamdan ayrıyım. Aynı şehirde bile değilim.
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 11 Aralık 2015 #5 BeK00 dedi: Babamdan ayrıyım. Aynı şehirde bile değilim. Genişletmek için tıkla... Böyle bir durumda sorun teşkil edeceğini sanmıyorum. Ama siz yine de herhangi bir bankayı arayın.
BeK00 dedi: Babamdan ayrıyım. Aynı şehirde bile değilim. Genişletmek için tıkla... Böyle bir durumda sorun teşkil edeceğini sanmıyorum. Ama siz yine de herhangi bir bankayı arayın.
AKINCILAR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.692 Makaleler 3 Çözümler 16 11 Aralık 2015 #6 Babanıza kefillik varsa hesabınıza bloke konur. Eğer yoksa hiç bir türlü kesinti yapamazlar.