M mccengaver Hectopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #141 emirekbs dedi: O konuyu açığa çıkartmasak. Hocam bu arada kaç yaşında baba oldunuz? Genişletmek için tıkla... 32 yaşındayım 33'ncü yaşımı oğlumla kutlayacağız nasip olursa 89069 dedi: Forumun bunun gibi güzel haberlere ihtiyacı vardı, şahsen teşekkür ederim bizimle paylaştığın için. Kaderi güzel, ömrü uzun olsun ufaklığın. Bir de büyüyüp buraya kaydolduğunu görürsem Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam Eşim matematik öğretmeni. Matematikten sıkılınca buraya geleceğine eminim çünkü mesajların çıktılarını alıp hatıra olarak saklamak istiyorum. Oğlumun bu dünya hâl iyi insanlar olduğuna inanmasını ve bilmesini istiyorum ♥ 89069 dedi: Forumun bunun gibi güzel haberlere ihtiyacı vardı, şahsen teşekkür ederim bizimle paylaştığın için. Kaderi güzel, ömrü uzun olsun ufaklığın. Bir de büyüyüp buraya kaydolduğunu görürsem Genişletmek için tıkla... Güzel dilekleriniz için ben teşekkür ederim Yang Mills dedi: Bende mi konu açsam baba oldum diye çok kıskandım . Genişletmek için tıkla... İnşallah annelik/babalık duygusunu sizde yaşarsınız Son düzenleme: 25 Kasım 2020
emirekbs dedi: O konuyu açığa çıkartmasak. Hocam bu arada kaç yaşında baba oldunuz? Genişletmek için tıkla... 32 yaşındayım 33'ncü yaşımı oğlumla kutlayacağız nasip olursa 89069 dedi: Forumun bunun gibi güzel haberlere ihtiyacı vardı, şahsen teşekkür ederim bizimle paylaştığın için. Kaderi güzel, ömrü uzun olsun ufaklığın. Bir de büyüyüp buraya kaydolduğunu görürsem Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam Eşim matematik öğretmeni. Matematikten sıkılınca buraya geleceğine eminim çünkü mesajların çıktılarını alıp hatıra olarak saklamak istiyorum. Oğlumun bu dünya hâl iyi insanlar olduğuna inanmasını ve bilmesini istiyorum ♥ 89069 dedi: Forumun bunun gibi güzel haberlere ihtiyacı vardı, şahsen teşekkür ederim bizimle paylaştığın için. Kaderi güzel, ömrü uzun olsun ufaklığın. Bir de büyüyüp buraya kaydolduğunu görürsem Genişletmek için tıkla... Güzel dilekleriniz için ben teşekkür ederim Yang Mills dedi: Bende mi konu açsam baba oldum diye çok kıskandım . Genişletmek için tıkla... İnşallah annelik/babalık duygusunu sizde yaşarsınız
amoureux Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 189 Yer Washington, FBI headquarters Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Kasım 2020 #142 Hayırlı olsun.
FarukS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 1.866 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #143 Hayırlı olsun beyefendi. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.174 Çözümler 62 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #144 Rabbimiz bağışlasın inşaallah.
M mccengaver Hectopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #145 ÇAĞATAY TORUN dedi: Rabbimiz bağışlasın inşaallah. Genişletmek için tıkla... Amin inşallah
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.692 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 25 Kasım 2020 #146 Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün. Dünya üzerindeki en güzel duygulardan biri olsa gerek
M mccengaver Hectopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #147 Jira dedi: Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün. Dünya üzerindeki en güzel duygulardan biri olsa gerek Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.Gerçekten de öyle ♥
Jira dedi: Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün. Dünya üzerindeki en güzel duygulardan biri olsa gerek Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.Gerçekten de öyle ♥
Alpaslan64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 1.986 Makaleler 1 Çözümler 9 25 Kasım 2020 #148 Allah analı babalı büyütsün. Rabbim çocuğunun kötü gününü göstermesin inşallah.
M mccengaver Hectopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #149 Alpaslan64 dedi: Allah analı babalı büyütsün. Rabbim kötü günün göstermesin inşallah. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.Amin inşallah ♥ rechtssprechung dedi: Yolu, bahtı açık olsun. Yüzünüz hep gülsün beyefendi. Genişletmek için tıkla... Amin.Çok teşekkür ederim amoureux dedi: Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Alpaslan64 dedi: Allah analı babalı büyütsün. Rabbim kötü günün göstermesin inşallah. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.Amin inşallah ♥ rechtssprechung dedi: Yolu, bahtı açık olsun. Yüzünüz hep gülsün beyefendi. Genişletmek için tıkla... Amin.Çok teşekkür ederim amoureux dedi: Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Jobs Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 5.016 Makaleler 6 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #150 Hayırlı olsun abi Allah analı babalı büyütsün hayatında hep mutlu mesut kötü gün yüzü görmeden geçirsin inşallah
Hayırlı olsun abi Allah analı babalı büyütsün hayatında hep mutlu mesut kötü gün yüzü görmeden geçirsin inşallah