3 364752 Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 459 Makaleler 1 25 Kasım 2020 #61 Hayırlı olsun vatana millete hayırlı olur inşallah.
Kimse Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 1.959 Makaleler 21 Çözümler 2 25 Kasım 2020 #62 Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı sıhhatli olsun.
M mccengaver Hectopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #63 İbrahim Gürel dedi: Forumda ki bu tarz ilk konuyu açmış olabilirsiniz. Allah analı babalı büyütsün. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Bu ilkte oğlumun hayatındaki iyi ve güzel ilklerin başlangıcı olsun inşallah
İbrahim Gürel dedi: Forumda ki bu tarz ilk konuyu açmış olabilirsiniz. Allah analı babalı büyütsün. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Bu ilkte oğlumun hayatındaki iyi ve güzel ilklerin başlangıcı olsun inşallah
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 25 Kasım 2020 #64 Allah analı babalı büyütsün hocam. Hayırlı olsun, sağlıklı sıhhatli, vatana millete faydalı birisi olur inşallah. Konuda dengesiz yorum yapanlar için de gereken işlemler diğer moderatör arkadaşlar tarafından yapıldı. Uzun bir süre aramızda olamayacaklar.
Allah analı babalı büyütsün hocam. Hayırlı olsun, sağlıklı sıhhatli, vatana millete faydalı birisi olur inşallah. Konuda dengesiz yorum yapanlar için de gereken işlemler diğer moderatör arkadaşlar tarafından yapıldı. Uzun bir süre aramızda olamayacaklar.
emirekbs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.027 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Niğde, Türkiye 25 Kasım 2020 #65 24099 dedi: Allah analı babalı büyütsün hocam. Hayırlı olsun, sağlıklı sıhhatli, Vatan'a millete faydalı birisi olur inşallah. Konuda dengesiz yorum yapanlar için de gereken işlemler diğer moderatör arkadaşlar tarafından yapıldı. Uzun bir süre aramızda olamayacaklar. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyla biraz dengesiz olacak ama ne yaptınız ona?
24099 dedi: Allah analı babalı büyütsün hocam. Hayırlı olsun, sağlıklı sıhhatli, Vatan'a millete faydalı birisi olur inşallah. Konuda dengesiz yorum yapanlar için de gereken işlemler diğer moderatör arkadaşlar tarafından yapıldı. Uzun bir süre aramızda olamayacaklar. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyla biraz dengesiz olacak ama ne yaptınız ona?
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 25 Kasım 2020 #66 24099 dedi: Allah analı babalı büyütsün hocam. Hayırlı olsun, sağlıklı sıhhatli, vatana millete faydalı birisi olur inşallah. Konuda dengesiz yorum yapanlar için de gereken işlemler diğer moderatör arkadaşlar tarafından yapıldı. Uzun bir süre aramızda olamayacaklar. Genişletmek için tıkla... İlginiz için teşekkürler.
24099 dedi: Allah analı babalı büyütsün hocam. Hayırlı olsun, sağlıklı sıhhatli, vatana millete faydalı birisi olur inşallah. Konuda dengesiz yorum yapanlar için de gereken işlemler diğer moderatör arkadaşlar tarafından yapıldı. Uzun bir süre aramızda olamayacaklar. Genişletmek için tıkla... İlginiz için teşekkürler.
M mccengaver Hectopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #67 ctoker749 dedi: Konuyu hatırlıyorum, tebrik ederim. İnanın çok sevindim Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim
ctoker749 dedi: Konuyu hatırlıyorum, tebrik ederim. İnanın çok sevindim Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim
Berrkay Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 3.872 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #68 emirekbs dedi: Hocam konuyla biraz dengesiz olacak ama ne yaptınız ona? Genişletmek için tıkla... Uçurduk.
emirekbs dedi: Hocam konuyla biraz dengesiz olacak ama ne yaptınız ona? Genişletmek için tıkla... Uçurduk.
maksu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.876 Çözümler 33 Yer Kayseri 25 Kasım 2020 #69 Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah. 1111. mesajımı böyle güzel bir konuya atmış oluyorum. Konu açacaktım ama artık gerek yok.
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah. 1111. mesajımı böyle güzel bir konuya atmış oluyorum. Konu açacaktım ama artık gerek yok.
triggerr Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 939 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #70 Maşallah, elinize sağlık.