Baba sultan papağanının dişi yavruyu beslememesi

AexZeM

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı 1: NVIDIA GeForce GTX 1650
Ekran Kartı 2: Intel(R) UHD Graphics
İşlemci: Intel® Core™ i5-10200H
Ram: 16GB (8+8)
Depolama: 750GB (250+500)
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar,
Ben evcil sultan papağanımın yanına dişi kuş aldım ve yavruları var dişi papağan zaten hiç yavrulara bakmıyor ve yavruları dövüyor. Erkek sultan papağanı ise 2 yavru ilk yumurtadan çıktıktan sonra ikiaini de sıra sıra besliyordu ama 1 aylık oldu ikisi de. Dişi olarak tahmin ettiğimizi erkek sultan hiç beslemiyor ama erkek diye tahmin ettiğimiz sultan papağanını çok besliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl yani hocam cinsiyetini bilmiyor musunuz? Eğer bilmiyorsanız yumurtaların üstünde kim yatıp kim kuluçkayı hazırladıysa o dişidir. Yumurtlarken falanda mı görmediniz.

Nasıl yani hocam cinsiyetini bilmiyor musunuz? Eğer bilmiyorsanız yumurtaların üstünde kim yatıp kim kuluçkayı hazırladıysa o dişidir. Yumurtlarken falanda mı görmediniz.

Cinsiyeti nasıl ayırıcağımızı bile bile bilmiyoruz sadece internetten baktığımız ses ayırma ya falan baktım.

Yavrulardan bahsediyor konu sahibi.

İyi okuduysanız yetişkin kuşların cinsiyetini tam olarak bilmedikleri yazıyor.
1 aylık olanlar yetişkin oluyor mu?
Bilmiyordum.
Ya da benim algılar kapanmış biraz yine aynı okudum

@AexZeM cinsiyeti ayırmanın bir diğer yolu benek rengidir. O eğer parlaksa erkek, biraz sönükse dişi oluyor. Oradan da ayırt edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…