Baba üzerine olan SIM kartta vergisiz telefondan yararlanılabilir mi?

oyuncu8

Kilopat
Herkese merhaba, teknolojik cihaz desteğinden yararlanmak istiyorum. Ancak konu başlığında belirttiğim gibi telefon hattım babamın adına kayıtlıdır. Bu şekilde telefon satın alıp başvuruda bulunabilir miyim? Konu ile ilgili gerçekten net bir bilgi bulamadım. İnternet desteği almayacağım sadece telefon desteğinden yararlanmak istiyorum ve net bir cevap bulamadım. Konuyu bilen birisi yardımcı olabilir mi?
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Şartlarda telefonu kullanacak öğrencinin kendi üstüne hattının olması da var.

Hat devri yapınız. 400- 500 TL civarında bir ücreti var. 10 Dakikalık işlem.

Merhabalar vergisiz telefon alacam fakat hattım babamın adına kayıtlı ve taahhüt var devir olmuyor bu yüzden yeni bir hat çıkarsam faturasız ve telefon alınca her ikisini birden taksam kullanabilir miyim

Hat devri yapınız. 400- 500 TL civarında bir ücreti var. 10 Dakikalık işlem.
BİMcell için de aynı mı ücret istiyorlar. Bilginiz var mı? Teşekkürler.
Bu fiyata yeni hat çıkarmak daha mantıklı değil mi?

BİMcell için de aynı mı ücret istiyorlar. Bilginiz var mı? Teşekkürler.
Bu fiyata yeni hat çıkarmak daha mantıklı değil mi?
Ortalama her hat aynı. Hatta bazı hatlar eski olduğu için 50 TL vs. az alıyorlar. 400-550 arası diyebilirim. Ben hattımı 2007 yılından beridir kullanıyorum. Herkes de bu numaram var. Her resmi yerde bu numaram var. O yüzden 2K TL'de olsa maalesef değiştirmek zorunda gibiydim. Ama sizin böyle bir durumunuz yoksa kampanyalı hatlardan yeni bir numara alabilirsiniz.

Merhaba, bir sorum daha var. Peki telefon alırken hattın faturalı paketi olması zorunlu mu?
Bir de 10 GB internet paketi yaptırırken faturalı olması gerekiyor mu?

Merhaba, bir sorum daha var. Peki telefon alırken hattın faturalı paketi olması zorunlu mu?
Bir de 10 GB internet paketi yaptırırken faturalı olması gerekiyor mu?
Kanun içeriğini tam bilmiyorum ama mantıken faturalı mı faturasız mı diye bakmazlar.

Öyle yapınca mevcut tarife de gidiyor.
Gidiyor ama şu dönemde hat devri yapmak en mantıklısı. Kampanyalar aşırı uygun fiyatlarda. Hemen geçersiniz yeni bir kampanya. 2-3 ay sonra hat devri yapsanız kampanyalardan bile zarar fazla olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…