leanbeefpatty Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 1.920 22 Ağustos 2019 #11 Sağol reis. Jira dedi: Resmini çekip internette mizah konusu yapacağına ninene o yaşlar için içtiğinin zararlı olduğunu anlatabilirsin mesela. Allah uzun ömür verir de, önce kendi sağlığına iyi bakana verir. Genişletmek için tıkla...
Sağol reis. Jira dedi: Resmini çekip internette mizah konusu yapacağına ninene o yaşlar için içtiğinin zararlı olduğunu anlatabilirsin mesela. Allah uzun ömür verir de, önce kendi sağlığına iyi bakana verir. Genişletmek için tıkla...
leanbeefpatty Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 1.920 22 Ağustos 2019 #12 Aynen haklısınız fotoğraf atmamalıydım böyle.
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 22 Ağustos 2019 #13 Burada pek sıkıntı olmaz da biri görüp montaj falan yaparsa pişman olabilirsiniz. Bu arada alfa diyince aklıma biri geldi. ^^
Burada pek sıkıntı olmaz da biri görüp montaj falan yaparsa pişman olabilirsiniz. Bu arada alfa diyince aklıma biri geldi. ^^
Blackss Megapat Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 824 Makaleler 2 Çözümler 4 22 Ağustos 2019 #14 Hoaxer dedi: Burada pek sıkıntı olmaz da biri görüp montaj falan yaparsa pişman olabilirsiniz. Bu arada alfa diyince aklıma biri geldi. ^^ Genişletmek için tıkla... Ben mi?
Hoaxer dedi: Burada pek sıkıntı olmaz da biri görüp montaj falan yaparsa pişman olabilirsiniz. Bu arada alfa diyince aklıma biri geldi. ^^ Genişletmek için tıkla... Ben mi?
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 22 Ağustos 2019 #15 Birinin uyarması gerekmezdi dostum, atmamalıydım diyorsun. Biraz sağduyu gerekiyor.
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 22 Ağustos 2019 #16 Blackss dedi: Ben mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Muhtemelen herkes anlamıştır sizinle alakası yok.
Blackss dedi: Ben mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Muhtemelen herkes anlamıştır sizinle alakası yok.
7 76087 Kilopat Katılım 1 Eylül 2015 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 4 22 Ağustos 2019 #17 Hoaxer dedi: Burada pek sıkıntı olmaz da biri görüp montaj falan yaparsa pişman olabilirsiniz. Bu arada alfa diyince aklıma biri geldi. ^^ Genişletmek için tıkla... Nasıl alfa olunur? Betalar kaybetmeye mahkum mu?
Hoaxer dedi: Burada pek sıkıntı olmaz da biri görüp montaj falan yaparsa pişman olabilirsiniz. Bu arada alfa diyince aklıma biri geldi. ^^ Genişletmek için tıkla... Nasıl alfa olunur? Betalar kaybetmeye mahkum mu?
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 22 Ağustos 2019 #18 Kadını rahat bırak