Babadan para istemeye utanmak

Kayra342727

Hectopat
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, küçüklüğümden beri hep babamdan para istemeye utanıyorum. Yemek falan söylemesini isterken bile utanıyorum, benim almak istediğim bir monitör var kendim biraz para biriktirdim ve istediğim monitör için kalan para 700 TL. Ancak hayatımda bu kadar babamdan yüklü bir miktarda para istemediğim için ne diyeceğim bilmiyorum. Kendisi sinirli değil ama biraz cimri birisi, sizce utanmama gerek var mı ne demeliyim? Monitör için desem işin gücün bilgisayar demesinden korkuyorum. Ne diyeceğim bilmiyorum.

Aynı şeyi yaşıyoruz. Yemek yemediğim falan da oldu para isteyemediğimden dolayı. Ayrıca bu devirde pek fazla cimri kişi yok, millet parasızlıktan dolayı cimri damgası yiyor. Eminim babanızın da parası olsaydı oğluna kızına düşünmeden verirdi. Tabii ki kimse babanızı suçlamıyor, suçlanacak kişiler belli. Bence gidin sorun, ya da biraz daha para biriktirin ve daha ufak bir meblağ isteyin. Şu anda para biriktirme yönteminiz nedir? Harçlıklar mı, yoksa işe mi gidiyorsunuz?

Bilgisayarlara gerçekten ilgili misiniz? ilgili iseniz tamirat işlerine falan bakın.

Dostum bu tarz seyler dert edilecek şey degıl bence 700 lırada gunumuzun sartına gore yuklu bır para degıl vermezsede gunumuzun yıne parasıylıyla bu kadar bırıktırdıysen 700 daha bırıktırebılırsın diye dusunuyorum.

Babandan bu kadar utanma iste. 700 TL çok da bir şey değil günümüzde.

Hocam babam iyi para kazanıyor ama annemle bir kıyafet için bile tartışıyorlar parası hep arabasına yada başka şeylere gidiyor parası herkese var ama bize yok ancak bana karşı bakışı biraz daha olumlu yani verir mi bilmiyorum, okul harçlıklarımla biriktiriyorum parayı 16 yaşındayım.

700 lira iste, vermezse olmadı 200-250 iste kalanını biriktir.

Aynı yaştayız. İste, olmadı 200 250 iste geri kalanını biriktir. Harçlıklarınla 700TL'yi kapatman ne kadar sürer?

Aynı yaştayız. İste, olmadı 200 250 iste geri kalanını biriktir. Harçlıklarınla 700TL'yi kapatman ne kadar sürer?
Günlük 100 lira alıyorum aslında 1200 TL lazım ama bu hafta 500 TL biriktirip diğer kalan 700'ü babamdan almayı planlıyorum babamdan 700 TL alırsam cuma günü kapatırım.

Utana utana söyledim tamam dedi şaşırdım yardımlarınız için sağolun konu kilit.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…