Babalar günü için 1000 TL'ye parfüm önerisi

BomboclatCX

Decapat
Katılım
20 Temmuz 2023
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba babalar gününde babama hediye olarak parfüm almak istiyorum. Evde Zara'dan Blue Spirit var. Yazlık veya kışlık olması pek fark etmez ancak daha önce odun ve tobacco notalarını sevdiğini söylediğinden kışlık olması kafama daha çok yatıyor. Benim sevdiğim kokular da Spicebomb Extreme ve Tom Ford Tobacco Vanille tarzı olduğundan bunlar gibi kokular almaya açıkçası biraz da heves ettim. 1000TL civarı bütçem olduğundan bunlara göre muadil önerisi lazım. (Kalıcılığı ve yayılıcılığı iyi olsun.)
 
Sana tam baba kokusu önereceğim.
Calvin klein euphoria erkek.

Buram buram baba kokuyor. Güven huzur ve sakin hissetirir. iş yerinde kendim kullanıyorum. Herkes bir sakinlemiş rahat hissediyor kendimde dahil. doldurma alabilirsin orjinali 1700 tl. ben doldurma kullanıyorum.
 
Sana tam baba kokusu önereceğim.
Calvin klein euphoria erkek.

Buram buram baba kokuyor. Güven huzur ve sakin hissetirir. İş yerinde kendim kullanıyorum. Herkes bir sakinlemiş rahat hissediyor kendimde dahil. Doldurma alabilirsin orijinali 1700 TL. Ben doldurma kullanıyorum.

Güzel parfüm ama ck parfümlerinin kalıcılığı kolonyadan bile kötü. hediye all gelmişti bir ara, 1 saat bile durmuyor üzerinizde kokusu.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı