Kavgacı olabilir anlayışsız olabilir bağırıp çağırabilir ama durup dururken dayak mayak atamaz hocam 20 yaşında adamsın git babanı döv demiyorum ama şamarlamasına da izin verme yani.
Kavgacı olabilir anlayışsız olabilir bağırıp çağırabilir ama durup dururken dayak mayak atamaz hocam 20 yaşında adamsın git babanı döv demiyorum ama şamarlamasına da izin verme yani.
Babam ben doğdumdan belli hep kötü davranıyor. Az önce 2 dakika daha fazla duş aldığım için bana tokat attı, onunla konuşmak istediğimde de boş ver diyor. Sizce neden?
20 yaşındaki birine fazla duş aldı diye tokat atmak psikolojik sorun demekdir bana göre eğer bir daha yaparsa önerim şikayet edin babanız olsa bile eğer size tekrar vurmaya çalışırsa kendinizi savunun kendininizi savunundan kastım uzaklaştırmaya çalışın veya itin yaklaştırmayın kendinize.
Çocukluktan beri bastırıla bastırıla alışmışsın ama bu zinciri bir noktada kıramazsan birkaç yıl içinde çok geç olacağını ve ilerdeki aile hayatına bile olumsuz yansıyacağını bil. Ya çıkacaksın ya çıkacaksın onun sana tokat atarken boğazı düğümlenmiyor.