Babam beni zorla çalıştırıyor

Kardeşim çok geçmiş olsun bence de ailecek psikoloğa gitmeyi deneseniz iyi olur. Ama ailen çok sert olduğu için biz sana ekmek vermedik mi diye bağırarak gitmeyecektir.

Abi onun dışında evdekilere ıntıhar edeceğim falan diyorum ve şey diyorlar edersen et falan annemde babamda aynısını dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Abi onun dışında evdekilere ıntıhar edeceğim falan diyorum ve şey diyorlar edersen et falan annemde babamda aynısını dedi.
Hocam yalvarırım sosyal destek alın. Bir süre çalışarak vakit geçirdikten sonra Almanya'ya sosyal görüşlerinden ötürü çevrenizden zorbalık gördüğünüzü söyleyerek gidin. Kurtulun bu lanet yerden.

Kardeşim çok geçmiş olsun bence de ailecek psikoloğa gitmeyi deneseniz iyi olur. Ama ailen çok sert olduğu için biz sana ekmek vermedik mi diye bağırarak gitmeyecektir.

Çoçuğuna böyle davranan adam psikoloğa gider mi sence?

Almanya'ya gitmek o kadar kolay olsa Türkiye'de adam kalmaz.

Anne tarafımın yüzde 80'i Almanya'da bu arada bir katkı sağlamaz ama bana onlarda annenin tarafına geçer eminim.

Kardeşim babanın sana baskı yapması iyi değil evet ama evde boşu boşuna oturmanı istemiyor. Madem akademik olarak başarılı değilsin git meslek öğren hayatını kurtar diyor. Zannımca aileni polise verme değiştirme gibi şeylere yeltenme. Acı ama gerçek ya okuyacaksın ya çalışacaksın. 2-3 dövdü baskı yaptı diye baba ana atılır mı?

Bak reis ben bunu istemiyorum 2-3 dövdü de değil mental açıdan da bitirdiler beni zaten hastalığım var üstüne yani bitirdiler beni direkt ve notlarım iyiydi

Birisine zorla bir şey yaptırmak hiç kimsenin yararına olmaz. Yaptıkları yanlış. İstemeyen bir insana bunu yaparak daha çok soğutuyorlar. İnsanda ne akıl sağlığı kalır ne de hayat sevgisi. Güzelce konuşup anlaşılmalı.

Benim düşüncem kendini o aileden kurtar intihar düşünme en kötü abin gibi bir iş bulur idare edersin gerisini de sonra düşünürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…