Babam beni zorla çalıştırıyor

Benim düşüncem kendini o aileden kurtar intihar düşünme en kötü abin gibi bir iş bulur idare edersin gerisini de sonra düşünürsün.

Desteklerin için cok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Babamla konuşacağım. Aklımda hiç olmazsa 1-2 iş var ilgi dalım olan olmadı konuşacağım polisle.

Bir başka seçenek e-Devlet üzerinden CİMER'e yaz ve durumu ilet olduğu gibi. Göndereceğin bakanlık ise yazıyı aile ve sosyal politikalar bakanlığıdır. Yalnız şunu da belirteyim, bu durum karşısında annen baban ceza alabilir bilginize.

Ara polisi durumu anlat dostum sen bu dünyaya gelmek istemedin onların yaptığı şeylerden dünyaya geldin paşa paşa bakacaklar eğer görevlerini yapmayıp seni hak etmiyorlarsa devlet sana bakar. Her insan değerlidir sende değerlisin.

Ceza alması hiç benim umrumda değil sadece beni bu hayattan kurtarsalar yeter

İşte o sadece üstünün yağ olmasıyla bitmiyor çocukluğunu elinden alıyorlar ben kendi aileme şükrediyorum bir tanıdığım var çocuklarını 7.sınıftan itibaren sanayiye verdiler ve çocuğun şu anda ne arkadaş çevresi var ne bir şeyi var okumuyorda sabah akşam sanayi her yeri kir falan filan uzun iş.

İnsan olmak için okumaya gerek yok!

Çok sağ ol anlatacağım kesinlikle.

Ceza alması hiç benim umurumda değil sadece beni bu hayattan kurtarsalar yeter.

Şikayet edersen büyük ihtimal seni yetiştirme yurduna yetiştirirler. Ceza konusunda pek bir bilgim yok.

Desteklerin için cok teşekkür ederim.

Rica ederim normalde ilk başta konuya katılmayacaktım sadece okuyup geçecektim ama mağara adamlarının istilasını görünce bir şey yazmadan edemedim dediğim gibi iş bu raddeye geldiyse kendini kurtar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…