Babam beni zorla çalıştırıyor

Şikayet edersen büyük ihtimal seni yetiştirme yurduna yetiştirirler. Ceza konusunda pek bir bilgim yok.
Eşyalarımı falan alabiliyor muyum bir bilgin var mı bilgisayarım kıyafetlerim gibi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Ama o çocuk büyüdüğünde eğeğee asgari ücret yetmiyor demeyecek.

Benim gitceğim yer belli kendi kuzenim üniversite okudu şu anda İstanbul'a 30'a yakın maaş alıyor İzmir'e taşıncak yakında üniversteden mezun olduğu yıl bu maaşı alıyorsa ileride alcağı maaşı düşünemiyorum bir de ek olarak en azından çocukluğunu yaşadı.

Mutlu olmadığın sürece paranın bir anlamı yok. Bir sürü gördüğüm aileler zengin oldukları halde evde huzur yoktu .insanlık için para gerekmiyor , insanlık olduktan sonra gerisi geliyor.

Son çare buraya başvurmak için hesaop açtım senin başına gelse ne olurdu.

Sonradan babamı niye şikayet ettim diye duvarlara vurursun kafayı yapma aklın ermiyor daha.

Boş konuşma be dostum çocuk dayak yiyorum okutmuyorlar diyor. Okumak ve yaşamak en temel haklardandır dayak eşeğe atılır bu çocuk insan insan.

Ben olsam babamın sözünü dinler calışırdım bende mutfak dolapçılığında çalışıyorun kendi parami çatur çutur yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…