Babam haklı mı?

Emredemo

Hectopat
Daha fazla  
Ben oteldeyim bilardo vardı burada oynadım biraz sonra sevdim günlük oynamaya başladım. Sonra babam en son gün yani bugün dedi ki bizim olduğumuz şehirde gitme sana orada uyuşturucu verirler diyor. Haklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Olayın hiçbir detayını yazmamışsınız hocam kimse mantıklı bir tavsiye veremez ama babanızı dinleyin istiyorsanız.

Sen de haklısın kardeşim.

Ben oteldeyim bilardo vardı burada oynadım biraz sonra sevdim günlük oynamaya başladım. Sonra babam en son gün yani bugün dedi ki bizim olduğumuz şehirde gitme sana orada uyuşturucu verirler diyor. Haklı mı?

Baban demek ki sizin oturduğunuz şehirdeki bilardo salonunun uyuşturucu baronlarına ait olduğunu biliyor. Babanızı dinleyin oturduğunuz semtteki bilardo salonuna gitmeyin yoksa yer altının karanlık dünyasına hapsolur çıkamazsınız.

Babanız diyorsa gitmeyin hocam. Bir bildiği vardır. "Mesajdan çıkardığım kadarıyla".

Ben babamı çok dinlemedim ama dinlediğimde de pek üzülmedim. Çok mühimse de oynamak için düzgün yer bulmaya çalışabilirsin. Bazı kampüslerde ve spor tesislerinde olabileceğini tahmin ediyorum, araştırabilirsin.

Hocam babanız sizin iyiliğinizi düşünür.

Oynadığınız yere göre değişir. Kenar köşede oynamayın diyor olabilir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…