Babam için dua eder misiniz?

Tabii ki 2 doz BioNTech olduğum için grip hafif versiyonu şeklinde atlattım.
Turkovac olsaydınız keske dayıların beyniyle yaşardınız hayatla mutlu mesut geçirirsiniz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Turkovac olsaydınız keske dayıların beyniyle yaşardınız hayatla mutlu mesut geçirirsiniz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu bayağı izledim 🙂 BioNTech iyidir hocam. Gerçi 2 doz sonrası az kalsın Türkçe unutuyordum. Almanca konuşacaktım. Meğer aşının yan etkisi böyleymiş. 3.doz sonrası Bill Gates beynimin ele geçirmesinden korkuyorum.😀

Yoğun bakımdan ve hastaneden çıktık yarın hastaneden taburcu olalı 1 hafta olacak. Dilindeki yarası kısmı düzeldi. Telefonuna gelen çağrıları artık kendi cevaplıyor. Durumu günden güne iyiye gidiyor. Teşekkürler.
Dostum çok geçmiş olsun. Daha sağlıklı günlere inşallah

Korona olmuş.
Bu arada babanıza geçmiş olmuş bende geçirdim çok şükür ayakta geçirdim bir sorunum olmadı.
Babanıza tekrardan geçmiş olsun Eki Görüntüle 1327161

Teşekkürler. Yakın çevrenizde aşı olmayanlarınız varsa uyarın çevrede koronavirüs yalan diye sallıyorsa direkt hastaneye aşı yaptırmayı ihmal ettirmeyin.

Dostum çok geçmiş olsun. Daha sağlıklı günlere inşallah.

İnşallah hocam. Allah herkese şifa versin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı