Babam için dua eder misiniz?

koniquest

Hectopat
Daha fazla  
Babam ben kendimi bildim bileli içki içiyor. Ama son zamanlarda çok kötü halde. Son 1 haftadır nerdeyse hiç ayık görmedim. Ve içtiği normal bir içki değil. Onun için çok üzülüyorum. Ailesi de çok üzgün. Gerçekten psikolojim bozulacak neredeyse. Nolur babamın içkiyi bırakabilmesi için dua eder misiniz? Babam eskisi gibi değil artık. Kaçak içki içiyor. Gerçekten artık psikolojim bozuldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğin bir bakıma doğru bir şeyler yapmak gerek. ama sadece bir şeyler yaparak her şey hallolmaz. duada etmek gerekir.

Dostum öncelikle aile yakınlarını, akrabalarını vesaire toplayın, babanla oturup konuşsunlar. çoğunluk gelip onunla konuşursa bir ihtimal kendisine gelebilir.

İstemese içmiyor zaten. Ramazanda içmiyordu mutlu olmuştun bıraktı diye. Son hafta yinr başladı.

O zaman yapacak bir şey yok akışına bırak.
Ama Allah korusun ölecek diye korkuyorum. Beynine zarar verdiğini düşünüyorum son haftalarda. Hiç yapmayacağı davranışlar yapmaya başladı. Çok korkuyorum onun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…