FBI`Carbon+ Decapat Katılım 25 Ocak 2019 Mesajlar 4 19 Temmuz 2020 #31 Perceival dedi: Anlamanı beklemiyordum zaten, çok gereksiz bir konu açmışsın. Bir insan babasıyla konuşmak için neden yardım ister ki? Genişletmek için tıkla... Dostum sen babamı tanımıyorsun kafa dengi değil, biraz soğuktur.
Perceival dedi: Anlamanı beklemiyordum zaten, çok gereksiz bir konu açmışsın. Bir insan babasıyla konuşmak için neden yardım ister ki? Genişletmek için tıkla... Dostum sen babamı tanımıyorsun kafa dengi değil, biraz soğuktur.
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.843 Çözümler 15 19 Temmuz 2020 #32 FBI`Carbon+ dedi: Dostum sen babamı tanımıyorsun kafa dengi değil, biraz soğuktur. Genişletmek için tıkla... Babanı biz tanımıyoruz, sen tanıyorsun. Hoşuna gittiği şeyler hakkında konuşabilirsin, konuşmuyorsa sitem et.
FBI`Carbon+ dedi: Dostum sen babamı tanımıyorsun kafa dengi değil, biraz soğuktur. Genişletmek için tıkla... Babanı biz tanımıyoruz, sen tanıyorsun. Hoşuna gittiği şeyler hakkında konuşabilirsin, konuşmuyorsa sitem et.
FBI`Carbon+ Decapat Katılım 25 Ocak 2019 Mesajlar 4 19 Temmuz 2020 #33 Perceival dedi: Babanı biz tanımıyoruz, sen tanıyorsun. Hoşuna gittiği şeyler hakkında konuşabilirsin, konuşmuyorsa sitem et. Genişletmek için tıkla... Bilmediğinizi zaten söyledim, sitem edemem kusura bakamyın.
Perceival dedi: Babanı biz tanımıyoruz, sen tanıyorsun. Hoşuna gittiği şeyler hakkında konuşabilirsin, konuşmuyorsa sitem et. Genişletmek için tıkla... Bilmediğinizi zaten söyledim, sitem edemem kusura bakamyın.
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.843 Çözümler 15 19 Temmuz 2020 #34 FBI`Carbon+ dedi: sitem edemem Genişletmek için tıkla... Neden?
FBI`Carbon+ Decapat Katılım 25 Ocak 2019 Mesajlar 4 19 Temmuz 2020 #35 Perceival dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Bugüne kadar bana bir kötü söz,bir sitem,bir tokat hiçbir şey yapmadı.Bende ona yapamam.
Perceival dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Bugüne kadar bana bir kötü söz,bir sitem,bir tokat hiçbir şey yapmadı.Bende ona yapamam.
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.843 Çözümler 15 19 Temmuz 2020 #36 FBI`Carbon+ dedi: Bugüne kadar bana bir kötü söz,bir sitem,bir tokat hiçbir şey yapmadı.Bende ona yapamam. Genişletmek için tıkla... Mesleği gereği soğuk biri olabilir, çok konuşmuyorsa zorlamanın lüzumu yok.
FBI`Carbon+ dedi: Bugüne kadar bana bir kötü söz,bir sitem,bir tokat hiçbir şey yapmadı.Bende ona yapamam. Genişletmek için tıkla... Mesleği gereği soğuk biri olabilir, çok konuşmuyorsa zorlamanın lüzumu yok.
illedelinux Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.912 Makaleler 2 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2020 #37 FBI`Carbon+ dedi: Sizden isteğim babamla böyle en az 3-4DK konuşacağım bir konu söyleseniz. Genişletmek için tıkla... Doktorlukla ilgili, sporla ilgili, derslerinle ilgili, sevgiliyle ilgili bir çok konuda konuşabilirsin. Önce bir konu başlığı listesi yaparsın, o listeye bakarak bir çok konu konuşabilirsin. Siyasiler, konferans verenler bile öyle yapıyor.
FBI`Carbon+ dedi: Sizden isteğim babamla böyle en az 3-4DK konuşacağım bir konu söyleseniz. Genişletmek için tıkla... Doktorlukla ilgili, sporla ilgili, derslerinle ilgili, sevgiliyle ilgili bir çok konuda konuşabilirsin. Önce bir konu başlığı listesi yaparsın, o listeye bakarak bir çok konu konuşabilirsin. Siyasiler, konferans verenler bile öyle yapıyor.