F Fırat özen Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 377 3 Haziran 2020 #31 Yeni işlere baksın. Tazminatını alsın. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2020
Emrullahhhh Decapat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 0 3 Haziran 2020 #32 Konu kilit gerekenleri yapacagım. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2020
Y yedwave Kilopat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 591 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2020 #33 Jira dedi: Yapabileceğin bir şey yok. Devlet 3 ay işten çıkarmayı yasaklamıştı, o süre bittiyse patron istediği gibi işten atabilir. Sebebi de yok, tipini beğenmedim der ve yine atar. Başka iş aramak dışında yapılacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Yahu kardeşim az biraz hukuktan haberdar olun. Patron o şekilde atarsa soluğu iş mahkemesinde alır haberin var mı?
Jira dedi: Yapabileceğin bir şey yok. Devlet 3 ay işten çıkarmayı yasaklamıştı, o süre bittiyse patron istediği gibi işten atabilir. Sebebi de yok, tipini beğenmedim der ve yine atar. Başka iş aramak dışında yapılacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Yahu kardeşim az biraz hukuktan haberdar olun. Patron o şekilde atarsa soluğu iş mahkemesinde alır haberin var mı?
Emrullahhhh Decapat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 0 3 Haziran 2020 #34 Konuyu silmek istiyorum. Nasil silerim? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2020
S Silinen üye 185173 Ziyaretçi 3 Haziran 2020 #35 yedwave dedi: Yahu kardeşim az biraz hukuktan haberdar olun. Patron o şekilde atarsa soluğu iş mahkemesinde alır haberin var mı? Genişletmek için tıkla... Patron performansından memnun değilim deyip atabilir.
yedwave dedi: Yahu kardeşim az biraz hukuktan haberdar olun. Patron o şekilde atarsa soluğu iş mahkemesinde alır haberin var mı? Genişletmek için tıkla... Patron performansından memnun değilim deyip atabilir.
55superx Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 3 Haziran 2020 #36 Emrullahhhh dedi: Konuyu silmek istiyorum nasıl silerim ? Genişletmek için tıkla... Silemezsin. Rapor gönderirsen konuyu mesaj gönderimine kapatırlar.
Emrullahhhh dedi: Konuyu silmek istiyorum nasıl silerim ? Genişletmek için tıkla... Silemezsin. Rapor gönderirsen konuyu mesaj gönderimine kapatırlar.