Babam neden kötü davranıyor?

Yorumdakiler kendini komik sanıyor sanırım.

Elinden gelecek en iyi şey, senelerce sabredip iyi bir üniversite kazanıp şehir dışına gitmek gibi görünüyor. Babana bir çözüm bulamayız. Belli ki toksik biri, ne desen, ne fayda etsen çok zor öyle insanların düzelmesi.

Allah yardımcın olsun, diğerlerinin bilemem ama bir kardeşin olarak ben buradayım.

Oda anlattıklarımın tam tersi işte

Yanında muhsin yazıcıoğlu ile ilgili videolar izleyin kitap okuyun.
Hocam Muhsin Yazıcıoğlu’nu seviyor demedim görüşleri ona benziyor dedim.

Teşekkür ederim.

Liseye geçtin sanırım. Sekize geçmiş isen çok çalış ve iyi bir lise tutturup başka bir yere git.

Hocam neden kazandığınız parayı ona veriyorsunuz ? neden tasarruf etmek için kendinizzden ödün veriyorsunuz ? adam size harcamıyor siz ona harcıyorsunuz.
Bunu küçükken yapmıştım şuan kendisi doğru düzgün bir işte çalışmama izin vermiyor illa sanayiye gideceksin çalışmak istiyorsan diyor.

Anneniz hiç mi destek çıkmıyor hocam? Gerçi anneniz ne yapabilir ki adam içten sevmiyorsa. Sebebini annenize sorun illaki biliyordur bir şey.
Hocam annem seni çok seviyor falan diyor ama inanasım gelmiyor.

Liseye geçtin sanırım. Sekize geçmiş isen çok çalış ve iyi bir lise tutturup başka bir yere git.
Liseye geçtim.

Büyüdükçe düzeleceğine inanıyorum. Şu an küçüksünüz diye böyle yapıyor olabilir.
Ayrıca kendinizden ödün vermekle hata yapıyorsunuz sizi düşünmeyeni siz de düşünmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…