Netflix Babam Netflix Almıyor

Arkadaşlar 15 yaşındayım, babamın durumu iyi ama bir Netflix üyeliğini çok görüyor bana, bir türlü almıyor. Arkadaşlarım full dizi muhabbeti yaparken ben rezil oluyorum, bir kenarda onların eğlenmesini izliyorum. Nasıl ikna edeceğim babamı?

Çözüm
İninal veya Papara kartlarından alabilirsin. Almak ve kullanmak için reşit olmanıza veya velayete sahip velinin iznine ihtiyacınız yok. Kimliğiniz yanınızdaysa çok rahat bu kartları aktive edebilirsiniz. Marketlerde 5TL'ye bulunuyor. Aylık 2TL(Papara da yok.) kart aidatı bakiyenizden kesiliyor. Herhangi bir tahaddüt vs. vermiyorsunuz. Biriktirdiğiniz harçlığı Netflix için kullanabilirisiniz. Oyunlara para yatırabilirsiniz bunun haricinde. İçine yatırdığınız paradan fazlasını kullanamadığınız için kart bilgileriniz çalınsa bile kartı uygulamadan kapatıp başka kart kullanabilirsiniz. Sizi kimse borca sokamaz.
İninal veya Papara kartlarından alabilirsin. Almak ve kullanmak için reşit olmanıza veya velayete sahip velinin iznine ihtiyacınız yok. Kimliğiniz yanınızdaysa çok rahat bu kartları aktive edebilirsiniz. Marketlerde 5TL'ye bulunuyor. Aylık 2TL(Papara da yok.) kart aidatı bakiyenizden kesiliyor. Herhangi bir tahaddüt vs. vermiyorsunuz. Biriktirdiğiniz harçlığı Netflix için kullanabilirisiniz. Oyunlara para yatırabilirsiniz bunun haricinde. İçine yatırdığınız paradan fazlasını kullanamadığınız için kart bilgileriniz çalınsa bile kartı uygulamadan kapatıp başka kart kullanabilirsiniz. Sizi kimse borca sokamaz.

Çözüm
Ne yapabiliriz ki bu duruma karşı kardeşim? Gidip babanla konuşacaksın yani başka oluru yok bunun.

Papara uygulamasından kendine çipli kart bastırabilirsin. Evine kadar getirirler. Bunun dışında Netflix'deki çoğu film internette mevcut. Tasvip etmesemde 15 yaşında bir öğrencinin yapacak başka çaresi çok yok. Netflix 720p için bile 25-30 TL para istiyor.

Dostum babamlar Netflix almanı istemiyorsa alma ! Sabır et onun haricinde arkadaşlarında dediği gibi ininal kart VS. başvurabilirsin ya da malum sitelerden izle gitsin Netflix'in bir olayı yok popüler kültür işte...

,

Harçlık almıyor musun? 3 gün harçlığını biriktirsen halledersin. Ben senin yaşındayken öyle yapıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…