Arkadaşlar herkese selam! Lise 2'yim ve bugün babam okuldaki durumumu öğrenmek için bugün okula geldi. Tabii beni de çağırdılar hemen gittim yanlarına. Müdür, babam, sınıf hocam konuşuyorlardı. Yanlarına gittiğimde müdür ilk başta halimi hatrımı sordu "iyiyim, teşekkür ederim" dedim. Sonuçta COVID-19 vakasından dolayı doğru dürüst 9. sınıfı ne olduğu anlaşılmadan geçti ve bu yüzden beni etkilediği için 10. sınıfın ilk dönemi pek başarılı olamadım. Okulda müdürün odasına gittiğim zaman hal hatır sorduktan sonra notlarımı sormaya başladı nasıl gidiyor falan sordu. En düşük notlarımdan söyletmeye başladı bana. Tarihten kaç aldın diye sordu 12 dedim. Matematiğin 17 dedi bana. Daha sonrasında seneye alan seçeceksiniz dedi senin notlarına baktığımız zaman ne sözel ne sayısal ne eşit ağırlık seçebilirsin dedi. Hani dedi sözelin iyi olsa tamam bu adam sözelci sözele gitsin diyeceğiz ama o da kötü dedi. Ve haliyle içten içe babam pek dışarıya belli etmeden bana içinden sinirlendi. Akşam eve geldiğinde haliyle sinirli bir şekilde gelecek. Ve içimde biraz endişe var. Sizce ne yapmalıyım? Cevaplarınızı bekliyorum iyi sosyaller!