Babam sürekli ders çalışmamı istiyor

Hayat ders çalışmaktan ibaret değil tabıkı duzenlı calısılması lazım bugün ders calısırsan kazanan sen oluyorsun benım babam da halen oyle ben ders calısmayınca moralı bozuluyor ben ders calısınca sevınıyor duyguları o kadar net kı su an iyi bir üniversite de iyi bir bolum okumaktayım babama cok kızardım ama aslında oyle degılmıs cunku ınsanlar senı cok kıskanıyor başarını kabullenemıyor bir taraftan iyiliğini istıyorlar fakat babanın evladını cok sıkmaması lazım sürekli içimize atmaktan bir yerden sonra sinir krizi geçiyoruz bizzat yaşadım evde huzursuzluğa yol açıp seni zora sokuyor kendı bıldıgını oku goruslerını dıkkate al fazla onemseme.

Ders çalışacaksın. Kimse ders çalışırken zevkten dört köşe olmuyor dostum.
7/24 tuvalete de gitmesin, yemek de yemesin ders zamanından çalmasın. Bırakın şu mantığı artık, her şey için ayrılabilecek zaman var. Çalışacak, dinlenecek, ihtiyaçlarını karşılayacak, eğlenecek, sosyalleşecek.

Not: Kusura bakmayın, hortlanan bir konuda boşluğuma denk geldi zaten silinmiş bir hesaba cevap vermiş oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…