Babam vefat etti, nasıl para kazanabilirim?

Eğer esnaflık düşünceniz varsa ve bir bilezik sahibi olmak istiyorsanız MESEM sistemini bi' araştırın. Hem ayda 2.550 lira geliriniz olur devlet katkısından hem de meslek öğrenmiş olursunuz. Örneğin berberlik.

Dostum ben şahsen yazılım okuyorum ve internette bazı işler yaparak (yasal) önceden aylık 2-3 bin lira gelirim vardı. Şu anda daha 2. sınıfta olmama rağmen şu an bazıları inanmayacak fakat bunu kanıtlayabilirim. Aylık 18 bin ile 24 bin lira arası gelirim var. Aynı anda öğrenciyim sana da yazılım alanına yönel demek isterim fakat kafan bu kadar doluyken çok zor be agam. Başın sağ olsun gerçekten çok üzgünüm.

Geliriniz yoksa @Penetrator God hocamın dediği gibi sigortalı işe girin. Gelirinizle birikim yapmaya başladığınızdan Amazon Trendyol gibi sitelerden satılabilecek ürün belirleyip ek gelir olarak satabilirsin.

Öncelikle başın sağolsun. Yaşın kaç bilmiyorum ama fiziksel bir iş yapsan daha yararlı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…