Babama nargile aldığımı nasıl itiraf edebilirim?

Daha fazla  
Arkadaşlar birkaç aydır arkadaşla sürekli kafede nargile içmeye gidiyorduk. Geçen gün anneme itiraf ettim. Kızmasını bekledim ama hiç kızmadı laf etmedi. Bugün eve nargile alacağımı söykleyip nargile aldım ama babamın haberi yok. Babama da itiraf etmek istiyorum ama kızar mı diye korkuyorum. Sigara veya alkol kullanmadığımı bildiği için nargileye izin vermiş annem. Babama nargile aldığımı nasıl itiraf edebilirim sizce? Kızmasından korkuyorum. Yaş 18.

Sigara içmezsen, sadece nargile içersen bir şey olacağını sanmıyorum, en kötü ihtimalle nargile marpucuyla tuhaf şeyler olabilir, dikkatli olmakta fayda var hocam.

Sigara içmezsen, sadece nargile içersen bir şey olacağını sanmıyorum, en kötü ihtimalle nargile marpucuyla tuhaf şeyler olabilir, dikkatli olmakta fayda var hocam.

Sigara'dan daha zararlı nargile yani sigaraya kızıyorsa nargilede daha kötüsü olur.

Sigaraya kızıyor ama nargileye kızmıyor tuhaf.

Hocam nargileyi dayım çok içerdi anneme de denettiler. Anneme göre aromalı dumanlı zararsız bir şey ama tabii sigaraya göre zararı büyük. O yüzden annem kızmıyor. Muhtemelen yarın babamla işe giderken nargile sever misin eve almıştımda falan derim söylerim. Kızarsa da artık yapacak bir şey yok kızmakta haklı sonuçta ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…