Babamdan para çalıyorum

hamiltonfedaisi

Decapat
Merhaba arkadaşlar, iyi sosyaller. Babam ve annem (özellikle babam) beni pek önemsemiyor. Okuldan gelince bile pek konuşmuyoruz odama çekiliyorum. En ufak şeyde bile savsaklıyorlar beni. Para konusunda da. Okula evden getiriyorum yemeklerimi. Onun dışında pazar günleri babamın yanına gidiyorum ve tam gün çalışıyorum fakat bana 100 TL veriyor. Bu devirde 100 TL ile bir hafta hiçbir şey yapılmaz. Ekstra para isteyince kızıyor, geciktiriyor ya da vermiyor. Ben de 2-3 haftada bir cebinden fark etmeyecek şekilde 100-200 TL alıyorum. Fakat oldukça vicdan azabı çekiyorum. Babam günde 2 paket sigara içiyor. Tanesi 50 liradan aylık 2800 TL. Fakat ben kendisine günde 1 pakete indirmesini ve tasarruf ettiği paranın bir kısmını rica ediyorum fakat yine nafile. Ne yapabilirim?

Babanızla bence yine bir konuşun yine terslerse alın yapacak birşey yok vicdan azabıda çekmeyin.

alınma ama böyle insanların çocuk yapmaması lazım senle ilgilenmiyor yani gerçekten üzücü. ayrıca iyi yapıyorsun bir ayda 3000 lira sigaraya veriyor oğluna harçlık vermiyor...

Tatlı dilden anlayan insanlar değilse biraz tansiyonunu da yükseltmek zorundasın. Durumun ciddiyetini anlamaları lazım.

Sen isteyerek dünyaya gelmedin ama onlar isteyerek getirdi sana bakmak zorundalar bakamıyorsa al.

Resmi evliliklerde eğitim zorunluluğu gerekiyor ve imam nikahlarının yasaklanması lazım. Sonuç bu tür olaylar oluyor sonra. Geçmiş olsun hocam.

Ayrıca çocuk esirgeme kurumunu arayabilirsiniz kendiniz ve durumdan bahsedebilirsiniz. Ben açıkçası eziyet yaşamak yerine yetimhanede yaşamayı tercih ederim. En azından giysim, yemeğim önümde.

İfadeler: AGI
Atsan atılmaz satsan satılmaz insan ailesini seçemiyor maalesef onlara muhtaç olmadan hayatında başarılar kardeşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…