Babamı 40.000 TL dolandırmışlar

TheLenta

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Babam internetten bilmediği bir siteden ilaç siparişi etmiş. İlaç ne geldi ne kargoya verildi. Babamı yaklaşık 10 gün sonra birisi aramış sicil no, isim gibi gerçek bir avukatın bilgilerini kullanarak kendini tanıtmış. İlacın son kullanma tarihinin geçtiğini ve kargo firmasının satıcıya geri gönderdiğini söylemiş. Bu yüzden sözde avukat, satıcıyı ve markayı zarara uğratmaktan babama dava açtığını söylemiş. Avukat olarak arayan şahıs. 40000 TL göndermesi gerektiğini aksi halde eve haciz geleceğini söylemiş. Bayağı konuşmuş neler anlattı daha bilmiyorum. Paranın ay başında geri verileceğini falan söylemiş. Gerçekten anlamıyorum babam zaten senelerdir borç ödeyen varlıksız bir adam. Bize veya polise dahi başvurmadan gitmiş 40000 TL kredi çekip adama yollamış. Bunu söylerken bile utanıyorum nasıl böyle bir şey yaptı anlayamıyorum. Şikayetçi olacağız, dava açacağız lakin sonuçsuz kalacak yüksek ihtimal. Arayan numaralar kapanmış. Kimle konuştuğunu, kimliğini hiçbir şeyi bilmiyoruz. 55 yaşında bir adamın böyle bağıra bağıra biz dolandırıcıyız diyen adamlara kredi çekip bu kadar yüklü miktar para vermesini aklım almıyor. Sizce bu davada parayı geri alma ihtimalimiz var mı? Aylarca çalışıp yeri geldiğinde hasta hasta işe gidip o kadar para biriktirdim ben. Bu parayı bir hiç uğruna krediyi kapatmak için vereceğiz...

Çok geçmiş olsun. (düzenledim)

Son düzenleme:
Ne ilacı? Yani normalde gerekli bir ilaç mı yoksa televizyonlarda gördüğü gergedan boynuzu ilaçlarından falan almak için mi? Umarım trolldür yoksa gerçekten üzüldüm. Troll değilse geçmiş olsun.

Geçmiş olsun adamlar uzamıştır muhtemelen üzüldüm.

Sanmıyorum çünkü şikayetçi olmaya gideceğiz. Ben bile inanamıyorum.

Ne ilacı? Yani normalde gerekli bir ilaç mı yoksa televizyonlarda gördüğü gergedan boynuzu ilaçlarından falan almak için mi? Umarım trolldür yoksa gerçekten üzüldüm. Troll değilse geçmiş olsun.

Bu eklem ağrıları için falan olan bir ilaç sanırım. İnternet üzerinden sipariş vermiş. Keşke troll olsa hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…