Babamı Windows 10 için nasıl ikna edebilirim?

Sizce hangisi olur

• Windows 7 kullanmaya devam etmek isteyebilir

Oy: 13 61,9%
  • Windows 10 biraz zorlarsan kullanmak ister

Oy: 8 38,1%

• Oy verenlerin toplamı
    21
Babam Windows 7 kullanıyor tehlike içinde olduğunun farkında değil. Ona nasıl fark ettirebilirim ve nasıl Windows 10 yüklemeye ikna edebilirim? Bir fikriniz varsa lütfen söyleyin.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200810-175801.png
    68,2 KB · Görüntüleme: 136
Son düzenleyen: Moderatör:
Babam Windows 7 kullanıyor tehlike içinde olduğunun farkında değil. Ona nasıl fark ettirebilirim ve nasıl Windows 10 yüklemeye ikna edebilirim? Bir fikriniz varsa lütfen söyleyin.

Ben fikrimi söyleyeyim eğer baban şirket laptopu kullanıyorsa evet tehlike içerisindedir fakat kendi laptopu ve baban bilgisayar kullanmayı iyi biliyor tehlikeli şeyleri indirmiyorsa bana göre sıkıntı yok demektir.

Hocam Windows 10 ile uğraştırma. Windows 8.1 imdir aynı Windows 7 program var, clasic Shell diye menüsünü Windows 7 yapıyor. Güncelleme de geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence 8.1 ikna et. Sonrasinda da Win 10'a geçir. Fark etmez diye düşünüyorum.

Windows 10 Windows 7'ye Windows 8'den daha çok benziyor, aslında Windows 7'den geçiş yapmak için en iyi işletim sistemi.

Ben okuldaki tahtalara Win 7 yüklüyorum. Çünkü en çok verim bu şekilde alabiliyorum. Bir de Win 10 kullanamıyor. Çoğu öğretmen. Nasıl olsa 1-2 saate virüs kapacağı için crack atıyorum. Kısaca eski insanla uğraşamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…