AsdAsLAYEr Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 3 Yer Antalya Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #1 Babamla birbirmizi hiç sevmeyiz ama bir an bile onun beni sevdiğini düşünsem sinirden patlıyorum.
Konyalı Bilgisiyarcı Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 2.557 Çözümler 1 Yer Konya 27 Kasım 2022 #2 AsdAsLAYEr dedi: Babamla birbirmizi hiç sevmeyiz ama bir an bile onun beni sevdiğini düşünsem sinirden patlıyorum. Genişletmek için tıkla... Niye?
AsdAsLAYEr dedi: Babamla birbirmizi hiç sevmeyiz ama bir an bile onun beni sevdiğini düşünsem sinirden patlıyorum. Genişletmek için tıkla... Niye?
AsdAsLAYEr Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 3 Yer Antalya Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #3 Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Niye? Genişletmek için tıkla... Bilmem çocukluktan beri böyle
Crypto Guard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 1.839 Makaleler 2 Çözümler 23 27 Kasım 2022 #4 Herhangi bir Riot Games oyunu oynadınız mı? Travma mı var küçüklükten?
Konyalı Bilgisiyarcı Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 2.557 Çözümler 1 Yer Konya 27 Kasım 2022 #5 AsdAsLAYEr dedi: Bilmem çocukluktan beri böyle Genişletmek için tıkla... Sebepsiz yere mi?
AsdAsLAYEr Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 3 Yer Antalya Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #6 Crypto Guard dedi: Herhangi bir Riot Games oyunu oynadınız mı? Niye mi sordum hiç öylesine ya. Genişletmek için tıkla... Hayır Kuzenimde bir kez valorant oynamıştık Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Sebepsiz yere mi? Genişletmek için tıkla... Hayır Kendi babası da aynı zaten Kendisi de babasını hiç sevmez
Crypto Guard dedi: Herhangi bir Riot Games oyunu oynadınız mı? Niye mi sordum hiç öylesine ya. Genişletmek için tıkla... Hayır Kuzenimde bir kez valorant oynamıştık Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Sebepsiz yere mi? Genişletmek için tıkla... Hayır Kendi babası da aynı zaten Kendisi de babasını hiç sevmez
EfeAhmed Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #7 AsdAsLAYEr dedi: Babamla birbirmizi hiç sevmeyiz ama bir an bile onun beni sevdiğini düşünsem sinirden patlıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam kan bağı işte baban olunca en ufak bir şeyde bile sevgi ortaya çıkıyor.
AsdAsLAYEr dedi: Babamla birbirmizi hiç sevmeyiz ama bir an bile onun beni sevdiğini düşünsem sinirden patlıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam kan bağı işte baban olunca en ufak bir şeyde bile sevgi ortaya çıkıyor.
AsdAsLAYEr Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 3 Yer Antalya Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #8 EfeAhmed dedi: Hocam kan bağı işte baban olunca en ufak bir şeyde bile sevgi ortaya çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Çocukken bile nadiren Sevgi gösterirdi şu yaşımda nadiren bile Sevgi göstermeye çalışsa içimden çıldırıyorum
EfeAhmed dedi: Hocam kan bağı işte baban olunca en ufak bir şeyde bile sevgi ortaya çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Çocukken bile nadiren Sevgi gösterirdi şu yaşımda nadiren bile Sevgi göstermeye çalışsa içimden çıldırıyorum
Crypto Guard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 1.839 Makaleler 2 Çözümler 23 27 Kasım 2022 #9 AsdAsLAYEr dedi: Hayır kuzenimde bir kez Valorant oynamıştık. Hayır kendi babası da aynı zaten kendisi de babasını hiç sevmez. Genişletmek için tıkla... Küçükken kavga etiysen belki travma kalmıştır veya annen baban ayrı da olabilir özel konular zaten bunlar.
AsdAsLAYEr dedi: Hayır kuzenimde bir kez Valorant oynamıştık. Hayır kendi babası da aynı zaten kendisi de babasını hiç sevmez. Genişletmek için tıkla... Küçükken kavga etiysen belki travma kalmıştır veya annen baban ayrı da olabilir özel konular zaten bunlar.
AsdAsLAYEr Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 3 Yer Antalya Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #10 Crypto Guard dedi: Küçükken kavga etiysen belki travma kalmıştır veya annen baban ayrı da olabilir özel konular zaten bunlar. Genişletmek için tıkla... Annemi de pek sevmem zaten hiçbir şekilde insanlara pek ısınamıyorum
Crypto Guard dedi: Küçükken kavga etiysen belki travma kalmıştır veya annen baban ayrı da olabilir özel konular zaten bunlar. Genişletmek için tıkla... Annemi de pek sevmem zaten hiçbir şekilde insanlara pek ısınamıyorum