Hac Bekir Hectopat Katılım 6 Kasım 2013 Mesajlar 218 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Öğrenci 12 Kasım 2013 #1 Yanlış duymadınız babamın bir arkadaşı casper bayisi diğeri bakkal. Ve ben bilgisayar toplayacağım umarım duyan olmaz
Yanlış duymadınız babamın bir arkadaşı casper bayisi diğeri bakkal. Ve ben bilgisayar toplayacağım umarım duyan olmaz
I IQRI Ziyaretçi 12 Kasım 2013 #2 Oflu hocaya git üflesin seni, başka türlü üzerindeki karabulutlar kalkmaz.
Hac Bekir Hectopat Katılım 6 Kasım 2013 Mesajlar 218 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Öğrenci 12 Kasım 2013 #3 Allahtan babam o kafadan değil.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.872 Çözümler 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 12 Kasım 2013 #4 Sen toplayacağın sistemi bu forumda ilgili başlık altında paylaş... Capser kullanan veya bakkal falan yoktur, varsa da... ses etmezler. ... Reddedemeyecekleri bir Windows 8.1 teklifiyle gelir yoksa Recep.
Sen toplayacağın sistemi bu forumda ilgili başlık altında paylaş... Capser kullanan veya bakkal falan yoktur, varsa da... ses etmezler. ... Reddedemeyecekleri bir Windows 8.1 teklifiyle gelir yoksa Recep.
S Sercan Yeşil Ziyaretçi 12 Kasım 2013 #5 Mert Can Urcan dedi: Sen toplayacağın sistemi bu forumda ilgili başlık altında paylaş... Capser kullanan veya bakkal falan yoktur, varsa da... ses etmezler. ... Reddedemeyecekleri bir Windows 8.1 teklifiyle gelir yoksa Recep. Genişletmek için tıkla... Savaşa gidecekmiş gibi hissettim.
Mert Can Urcan dedi: Sen toplayacağın sistemi bu forumda ilgili başlık altında paylaş... Capser kullanan veya bakkal falan yoktur, varsa da... ses etmezler. ... Reddedemeyecekleri bir Windows 8.1 teklifiyle gelir yoksa Recep. Genişletmek için tıkla... Savaşa gidecekmiş gibi hissettim.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.872 Çözümler 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 12 Kasım 2013 #6 Yok canım ne savaşı... Sağdaki Recep.