Babamın e-postasına nasıl girebilirim?

ahmetonuk621

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 8GB VRAM 32 GB RAM RYZEN 5 5600 500GB SSD
Meslek
İşsiz
Merhaba! Önceden babamın kullandığı e postadan Rockstar Games adlı platforma giriş yaptım, oynadım ve aradan 2 yıl geçti ve ancak babamı kaybettim.
Bu duruma cidden üzgünüm neyse konuya geçelim.
Babamın kullandığı e postayı kimse kullanmıyor ve numarasınıda kimse kullanmıyor telefonu nerede bilmiyorum. Hesabına giriş yapmak istediğimde hiçbir zaman giriş yapamadım.
Çünkü her zaman bir doğrulama kodu istedi ancak doğrulama kodunu alamayacaktım çünkü babamın kullandığı telefonu ve e-postayı açamıyordum. GTA V oynamak istiyorum başka param olmadığı için tek hesabım Epic Games'de var oda babamın e postasına kayıtlı. Ne yapacağım bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba! Önceden babamın kullandığı e postadan Rockstar Games adlı platforma giriş yaptım ki oyun oynayayım. Yaptım oynadım ve aradan 2 yıl geçti ve ancak babamı kaybettim.
Babamın kullandığı e postayı kimse kullanmıyor ve numarasınıda kimse kullanmıyor telefonu nerede bilmiyorum. Hesabına giriş yapmak istediğimde hiçbir zaman giriş yapamadım işim var o epostayla ama giriş yapamadım hiçbir zaman.
Çünkü her zaman bir doğrulama kodu istedi ancak doğrulama kodunu alamayacaktım çünkü babamın kullandığı telefonu ve epostayı açamıyordum çünkü babam öldüğü için elimizde değildi ve ulaşamıyorduk. Bana yardımcı olabilir misiniz? GTA V oynamak istiyorum başka param olmadığı için tek hesabım Epic Games'de var oda babamın e postasına kayıtlı ne yapacağım bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?

Ve neden GTA 5 oynamak istediğimi derseniz e postası Epic Games ve Rockstar Games'e kayıtlı olduğu için eski epostanızı girin ve şifrenizi girin diyor dediğim gibi e postası elimizde olmadığı için Rockstar Games'in şifresini bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?

Şifre sıfırlama yapamıyor musunuz? Başınız sağ olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba! Önceden babamın kullandığı e postadan Rockstar Games adlı platforma giriş yaptım, oynadım ve aradan 2 yıl geçti ve ancak babamı kaybettim.
Babamın kullandığı e postayı kimse kullanmıyor ve numarasınıda kimse kullanmıyor telefonu nerede bilmiyorum. Hesabına giriş yapmak istediğimde hiçbir zaman giriş yapamadım.
Çünkü her zaman bir doğrulama kodu istedi ancak doğrulama kodunu alamayacaktım çünkü babamın kullandığı telefonu ve e-postayı açamıyordum. GTA V oynamak istiyorum başka param olmadığı için tek hesabım Epic Games'de var oda babamın e postasına kayıtlı. Ne yapacağım bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?
Öncelikle başın sağolsun. Rockstar veya Epic Games ile yapabileceğin bişey yok bir şekilde babanın numarasını bul ve hat hangi operatörse onun müşteri hizmetlerini ara durumu anlat yoksa git şubeye orda durumunu anlat sim kart çıkart. Şimdi işin biraz şansa kaldı baban epostasına numara eklediyse e postanın şifresini sıfırla kullan eğer numara eklemediyse işin imkansız gibi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı