A Artorias74 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 3.008 Makaleler 11 Çözümler 10 23 Temmuz 2017 #11 Konu kilit o zaman.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 23 Temmuz 2017 #12 FalconPolat dedi: Son zamanlarda iyice kalitesi düştü bu bölümün. Genişletmek için tıkla... Konu Disi forumunu yakinda takip ediyorum bence düsündügünüz gibi bir kalite düsüsü söz konusu degil. Overclocker arkadasin cevabi haric.
FalconPolat dedi: Son zamanlarda iyice kalitesi düştü bu bölümün. Genişletmek için tıkla... Konu Disi forumunu yakinda takip ediyorum bence düsündügünüz gibi bir kalite düsüsü söz konusu degil. Overclocker arkadasin cevabi haric.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.641 Makaleler 21 Çözümler 97 23 Temmuz 2017 #13 Neşeli Enginar dedi: Konu Disi forumunu yakinda takip ediyorum bence düsündügünüz gibi bir kalite düsüsü söz konusu degil. Overclocker arkadasin cevabi haric. Genişletmek için tıkla... Bence doğru demiş.
Neşeli Enginar dedi: Konu Disi forumunu yakinda takip ediyorum bence düsündügünüz gibi bir kalite düsüsü söz konusu degil. Overclocker arkadasin cevabi haric. Genişletmek için tıkla... Bence doğru demiş.
Nielle Hectopat Katılım 31 Temmuz 2014 Mesajlar 461 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2017 #14 Dikkatinizi çekerim ki konular açılmadan önce yöneticilerin denetiminden geçiyor. Demek ki açılması uygun görülmüş arkadaş da sormuş. Niye sordun diye celallenmenize gerek yok.
Dikkatinizi çekerim ki konular açılmadan önce yöneticilerin denetiminden geçiyor. Demek ki açılması uygun görülmüş arkadaş da sormuş. Niye sordun diye celallenmenize gerek yok.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 23 Temmuz 2017 #15 FalconPolat dedi: Bence doğru demiş. Genişletmek için tıkla... Ve kaliteden söz ediyorsunuz, peki öyle olsun o zaman. Konusacak bir sey kalmamis.
FalconPolat dedi: Bence doğru demiş. Genişletmek için tıkla... Ve kaliteden söz ediyorsunuz, peki öyle olsun o zaman. Konusacak bir sey kalmamis.
5 58528 Kilopat Katılım 11 Mart 2013 Mesajlar 2.323 Makaleler 56 Çözümler 3 23 Temmuz 2017 #16 Babanın özel hayatı bizi ilgilendirmez.
Nazım Paşa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 8.068 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paşa 23 Temmuz 2017 #17 Hocam konu açılabilir ama böylesine özel şeyleri herkesle paylaşmak ve aile içinde önemli bir meseleyi bize sormanın doğru olduğunu düşünmüyorum.
Hocam konu açılabilir ama böylesine özel şeyleri herkesle paylaşmak ve aile içinde önemli bir meseleyi bize sormanın doğru olduğunu düşünmüyorum.
FurkanEmir41 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 9.377 Makaleler 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2017 #18 Konu dışı değil bence sonuçta Lg Webos gibi teknolojik bir cihazdan 4K izlendiği için teknoloji forumuyla bir alakası var.
Konu dışı değil bence sonuçta Lg Webos gibi teknolojik bir cihazdan 4K izlendiği için teknoloji forumuyla bir alakası var.
ShadYaqz Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Nisan 2015 Mesajlar 4.582 Çözümler 2 23 Temmuz 2017 #19 4K izliyormuş, baba da pek keyfine düşkün anlaşılan...
KABAMSI Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2016 Mesajlar 1.050 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2017 #20 FurkanEmir41 dedi: Konu dışı değil bence sonuçta Lg Webos gibi teknolojik bir cihazdan 4K izlendiği için teknoloji forumuyla bir alakası var. Genişletmek için tıkla... Çok ciddi söylüyorum güldüm
FurkanEmir41 dedi: Konu dışı değil bence sonuçta Lg Webos gibi teknolojik bir cihazdan 4K izlendiği için teknoloji forumuyla bir alakası var. Genişletmek için tıkla... Çok ciddi söylüyorum güldüm