Babamız Fransız vatandaşlığı nasıl alabilir?

ilkwqx

Femtopat
Daha fazla  
Babam Fransa'da doğmuş ve 12 yıl orada ikamet etmiş. Vatandaşlık seçiminde çifte vatandaşlık yerine sadece Türkiye vatandaşlığını seçmiş. Peki şimdi çifte vatandaşlık alabilir mi? Alabilirse ben de çifte vatandaşlık alabilir miyim? İki amcam ve kuzenlerimin hepsinde çifte vatandaşlık var. Ayrıca babaannem Fransa'da çalışıp emekli olmuş.

Son düzenleme:
Babam Fransa'da doğmuş ve 12 yıl orada ikamet etmiş. Vatandaşlık seçiminde çifte vatandaşlık yerine sadece Türkiye vatandaşlığını seçmiş. Peki şimdi çifte vatandaşlık alabilir mi? Alabilirse ben de çifte vatandaşlık alabilir miyim? İki amcam ve kuzenlerimin hepsinde çifte vatandaşlık var. Ayrıca babaannem Fransa'da çalışıp emekli olmuş.
Benim de sizinle aynı durum sadece amcam değil halam tek farkı bu ve onlar Bulgaristan göçmeni. Bir şey bulabilirseniz bana da haber verebilir misiniz?

Benim de sizinle aynı durum sadece amcam değil halam tek farkı bu ve onlar Bulgaristan göçmeni. Bir şey bulabilirseniz bana da haber verebilir

Benim de sizinle aynı durum sadece amcam değil halam tek farkı bu ve onlar Bulgaristan göçmeni. Bir şey bulabilirseniz bana da haber verebilir misiniz?
Tabii ki sonuç alabilirsem haber veririm. İnşallah ikimiz de lehimize sonuçlar alırız :)

Bir avukat ile görüşün. Babanız vatandaşlık hakkını elde ederse size de yol açılır.
Sağ olun, araştıracağım. Daha fazla bilgisi olan varsa ve belirtirse sevinirim.

Son düzenleme:
Amcan ve ailesi soy ağacı ile vatandaş olabilirler ama sana kadar dokunmaz. Deden bulgar göçmenimi? soy ağacında bulgar biri var mı?

Amcan ve ailesi soy ağacı ile vatandaş olabilirler ama sana kadar dokunmaz. Deden bulgar göçmenimi? soy ağacında bulgar biri var mı?
Babaannem , halam ve kuzenlerim. Dedem de Bulgar göçmeni evet ama o sizlere ömür. Şey diye düşündüm şimdi babamın kardeşi çifte vatandaş o yüzden babam alırsa ben de alabiliyorum.

Babaannem, halam ve kuzenlerim. Dedem de bulgar göçmeni evet ama o sizlere ömür. Şey diye düşündüm şimdi babamın kardeşi çifte vatandaş o yüzden babam alırsa ben de alabiliyorum.

Baban alirsa sizde alirsiniz hocam ancak süreç çok uzun sürüyor acele etmekte fayda var. E devletten soy ağacınızı çıkartıp bir an önce başvuru yapın gittikçe alanı daraltıyorlar önceden büyük baban bulgar asıllı olsa bile alıyordun şimdi çember dedeye kadar düşmüş durumda giderek düşürüyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı