Ex wife Decapat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #1 Merhaba,10.sınıfta kaldım ve okullar açılıyor, babam sınıfta kaldığımı bilmiyor 11.sınıfa geçtiğimi sanıyor, bende çıraklık eğitime geçtim, ama babam buna kızabilir nasıl söyleyebilirim bilmiyorum, yarın okullar açılıyor.
Merhaba,10.sınıfta kaldım ve okullar açılıyor, babam sınıfta kaldığımı bilmiyor 11.sınıfa geçtiğimi sanıyor, bende çıraklık eğitime geçtim, ama babam buna kızabilir nasıl söyleyebilirim bilmiyorum, yarın okullar açılıyor.
Jetronin Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.701 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #2 Ex wife dedi: Merhaba,10.sınıfta kaldım ve okullar açılıyor, babam sınıfta kaldığımı bilmiyor 11.sınıfa geçtiğimi sanıyor, bende çıraklık eğitime geçtim, ama babam buna kızabilir nasıl söyleyebilirim bilmiyorum, yarın okullar açılıyor. Genişletmek için tıkla... Sakin olduğu bir anı bekleyin ve söyleyin.
Ex wife dedi: Merhaba,10.sınıfta kaldım ve okullar açılıyor, babam sınıfta kaldığımı bilmiyor 11.sınıfa geçtiğimi sanıyor, bende çıraklık eğitime geçtim, ama babam buna kızabilir nasıl söyleyebilirim bilmiyorum, yarın okullar açılıyor. Genişletmek için tıkla... Sakin olduğu bir anı bekleyin ve söyleyin.
Gerçek bir Waifu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 2.551 Çözümler 14 Yer North Memphis 22 Eylül 2022 #3 Söyleme. 4. senende İngilizce kurslarına gideceğim okulda dersin.
Mamaqiyus Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 1.913 Makaleler 2 Çözümler 8 22 Eylül 2022 #4 Sınıfta kaldığını şimdiye kadar babandan mı sakladın yani ? Bravo, yaptığın hata yetmiyormuş gibi bir de söylememişsin bunu.
Sınıfta kaldığını şimdiye kadar babandan mı sakladın yani ? Bravo, yaptığın hata yetmiyormuş gibi bir de söylememişsin bunu.