Babanın ilk defa kızması

Babam sağ olsun bana hiçbir zaman el kaldırmadı. Suçsuz yere de kızmadı. Aile şans işi biraz. Arada olur öyle şeyler belki ters bir anına denk gelmiştir. Babam beni her zaman uyarmıştır. İlerde çocuğun olursa el kaldırma demiştir her zaman. Ben aileden böyle gördüm. Çocuk böyle kötü yola sapmadığı sürece şiddete ve sürekli bağırıp çağırılmasına karşıyım.

Aynısı geçen benim de başıma geldi. Gece yatakta yatıyorum uyuyacağım, bana markete git soda al dedi. Kardeşim uyanık ve televizyon izliyor, dedim onu gönder. Yok onu kaçırırlar kendi gidemez falan filan kardeşim de 13 yaşında ve marketle evimizin arasında 10 saniyelik yürüme mesafesi var. En sonunda kızdı benden bir şey isteme falan dedi 1 haftadır konuşmuyoruz

Some baba problems.

Hocam şanslı yanları ve şanssız yanlarından örnek verir misiniz?
Şanslısınız çünkü babanız dayak=çözüm kafa yapısına sahip değil, şanssızsınız çünkü en ufak sorun da eliniz ayağınız birbirine giriyor, bu yüzden ileri ki hayatınızda çok sorun yaşarsınız.

Bazıları her akşam ring maçına çıkıyor babasıyla dostum bu kadar takma.

Babandır bir şey olmaz kıymetini bil ölünce çok arıyor insan bağırmalarını hakaret etmelerini bile çok özliceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…