Babayla çok kötü şekilde kavga etmek

@902722 Okul başladıktan sonra.

Dostum açtığın birçok konuyu görüyorum bu kategoride kısaca psikolojik destek almanı tavsiye ederim.

Maden suyu için böyle bir kavga çıkması normal bir şey değil, ama bir yerde susup "Tamam" demeye de gerek var. Sen küfürlü bir şekilde ebeveynine konuştuysan (bir 2009'lu olarak) karşı tarafı daha da sinirlendirmiş olman muhtemel.

Bence sana küfredildiğinde "Babacığım neden böyle dedin ki, küfür etmene gerek yoktu, kazara oldu" demeliydin. Ona da laf ettiyse susmalı, gerekirse anneni beklemeli ve annenle bu konuyu görüşmeliydin.

Babana gidip şunu demeyi deneyebilirsin:
"Baba, seni sinirlendirmiş olduğum için özür dilerim. Sen fazla tepki verdiğimde ben de istemsizce karşılık verdim. Hatalarımı anlayışla karşılarsan mutluluk duyarım."
Babana söyleyecek cesareti bulamıyorsan en azından güvendiğin bir arkadaşına veya başka tanıdık olan başka birisine anlat.

Açtığın bir çok konuyu görüyorum psikolojik destek al technopat senin için doğru bir çözüm aracı olmayabilir.

Gerçekten sinirden oldu.
Sinirden insanlar birbirlerini öldürüyorlar. Sinirin de bir sınırı olmalı. Tamam, bende bazen babamla konuşurken katı davranabiliyorum ergenlik hali, ama senden yaşça büyük insana "ne yapıyorsun lan" gibi şeyler denmez. Bu uygun değildir.

Kendinizi boş yere haksız duruma düşürmüşsünüz bence.

İfadeler: MY7
Dostum açtığın birçok konuyu görüyorum bu kategoride kısaca psikolojik destek almanı tavsiye ederim.
Zaten alıyorum?
Olmadı ama.
Açtığın bir çok konuyu görüyorum psikolojik destek al technopat senin için doğru bir çözüm aracı olmayabilir.
80 Bin defa dediniz aynı şeyleri aga yeter.
Haklısın aslında ama "OKB" hastası olduğumu belirteyim.

Zaten alıyorum?

Olmadı ama.

80 Bin defa dediniz aynı şeyleri aga yeter.

Haklısın aslında ama "OKB" hastası olduğumu belirteyim.

O zaman konu açma. Ayrıca kendini haksız duruma düşürüp de ajitasyon yapma. Her şey üst üste geliyorsa kendinde bir şeyler aramanın zamanı gelmiş demektir.

Babandan özür dile, barışın bence. Elini öp. Ben de babamla küfürlü kavga ederim fakat özür diler barışır, muhabbet ederiz. Tartışmalar unutulup gidiyor.

Aga adam OKB hastası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…