Bileğin çok ince, bilek çalışma aletlerinden alsan iyi olabilir veya eve 5 kilo dumble alabilirsin bir yere kadar iş görür.
15 yaşındayım boyum 169 kilom 55 skinny fatım vücudum yağlı ve bileklerim aşırı ince. Genetikte ince bilek yok. Babamla benim bileğimin farkı fotoğrafta.
Burada.
15 yaşındayım boyum 169 kilom 55 skinny fatım vücudum yağlı ve bileklerim aşırı ince. Genetikte ince bilek yok. Babamla benim bileğimin farkı fotoğrafta.
Burada.
Normal daha 15 yaşındasın.
Normal değil abi. Kilosu boyuna göre çok düşük.Normal daha 15 yaşındasın ben 15ken babamın bileği benimkinin 2 3 katıydı şimdi 20 yaşındayım pederle benim bilekler aynı takma kafana
15 yaşında dev olmayı bekliyor galiba![]()
22 yaşındayım babamla aramdaki bilek farkı 3 katı neredeyse. Daha 15 yaşındasın ona rağmen baban ile oldukça yakın bence boşa dert ediyorsun.
Boyuna göre kilon çok düşük abi. Ben 156cm olmama rağmen 50 kiloyum.
El yayı kullanmaya başladım 4kg dambılım var onu kullacağım ama yaşıtlarımdaki herkesin bileği bana göre kalın okulda en ince bilekler benim lise 2'ye geçtim hala bileklerim incecik. Benden zayıf arkadaşlarımın bileği bile bana göre çok büyük. Abim benim yaşındayken olan fotoğrafları var benden kat kat zayıf yine de bana göre oldukça büyük bileklere sahip.
Oldukça yakın?
Hocam bacaklarım ve göğsüm yağ deposu. Bacaklarım ve göğüslerim benimle aynı boya sahip 80 kilo olan arkadaşlarımdan daha büyük onlar bile şaşırıyor. Soyunma odasında göğüslerimi görünce silikon mu yaptırdın diyorlar.
Normal değil abi. Kilosu boyuna göre çok düşük.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.