Babayla olan bilek farkı normal mi?

Enes2501

Centipat
Daha fazla  
15 yaşındayım boyum 169 kilom 55 skinny fatım vücudum yağlı ve bileklerim aşırı ince. Genetikte ince bilek yok. Babamla benim bileğimin farkı fotoğrafta.

Burada.

Dosya Ekleri

• IMG_20250830_223518.jpg
    IMG_20250830_223518.jpg
    161,1 KB · Görüntüleme: 130
Bileğin çok ince, bilek çalışma aletlerinden alsan iyi olabilir veya eve 5 kilo dumble alabilirsin bir yere kadar iş görür.

Bileğin çok ince, bilek çalışma aletlerinden alsan iyi olabilir veya eve 5 kilo dumble alabilirsin bir yere kadar iş görür.

15 yaşındayım boyum 169 kilom 55 skinny fatım vücudum yağlı ve bileklerim aşırı ince. Genetikte ince bilek yok. Babamla benim bileğimin farkı fotoğrafta.

Burada.

Ben o yaştayken çubuk kraker gibiydim hala çok kalın bileklerim yok ama en azından şuan normal duruyor takma kafana bu konuları.

Burada.

Normal daha 15 yaşındasın ben 15ken babamın bileği benimkinin 2 3 katıydı şimdi 20 yaşındayım pederle benim bilekler aynı takma kafana

Normal daha 15 yaşındasın.

15 yaşında dev olmayı bekliyor galiba :D

Normal daha 15 yaşındasın ben 15ken babamın bileği benimkinin 2 3 katıydı şimdi 20 yaşındayım pederle benim bilekler aynı takma kafana

15 yaşında dev olmayı bekliyor galiba :D
Normal değil abi. Kilosu boyuna göre çok düşük.

El yayı kullanmaya başladım 4kg dambılım var onu kullacağım ama yaşıtlarımdaki herkesin bileği bana göre kalın okulda en ince bilekler benim lise 2'ye geçtim hala bileklerim incecik. benden zayıf arkadaşlarımın bileği bile bana göre çok büyük. Abim benim yaşındayken olan fotoğrafları var benden kat kat zayıf yinede bana göre oldukça büyük bileklere sahip.

22 yaşındayım babamla aramdaki bilek farkı 3 katı neredeyse. Daha 15 yaşındasın ona rağmen baban ile oldukça yakın bence boşa dert ediyorsun.

Oldukça yakın?

Boyuna göre kilon çok düşük abi. Ben 156cm olmama rağmen 50 kiloyum.

Hocam bacaklarım ve göğsüm yağ deposu. Bacaklarım ve göğüslerim benimle aynı boya sahip 80 kilo olan arkadaşlarımdan daha büyük onlar bile şaşırıyor. Soyunma odasında göğüslerimi görünce silikon mu yaptırdın diyorlar.

El yayı kullanmaya başladım 4kg dambılım var onu kullacağım ama yaşıtlarımdaki herkesin bileği bana göre kalın okulda en ince bilekler benim lise 2'ye geçtim hala bileklerim incecik. Benden zayıf arkadaşlarımın bileği bile bana göre çok büyük. Abim benim yaşındayken olan fotoğrafları var benden kat kat zayıf yine de bana göre oldukça büyük bileklere sahip.

Oldukça yakın?

Hocam bacaklarım ve göğsüm yağ deposu. Bacaklarım ve göğüslerim benimle aynı boya sahip 80 kilo olan arkadaşlarımdan daha büyük onlar bile şaşırıyor. Soyunma odasında göğüslerimi görünce silikon mu yaptırdın diyorlar.

Amcamın oğlu 18 yaşında 175 civarı boyu var kilosu 68 onunda bilekleri benden 2 cm büyük yıllardır spor yapıyor ama kilo alamadığı için çok fazla verim alamadı onunda anne ve babasının bilekleri ince değil.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı