Factorial Kas Yapma Çalıştırma Spor Egzersiz Aleti El Yayı Egzersiz Bilek Ön Kol Güçlendirme Aleti 1-Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
El yayı kullanmaya başladım 4kg dambılım var onu kullacağım ama yaşıtlarımdaki herkesin bileği bana göre kalın okulda en ince bilekler benim lise 2'ye geçtim hala bileklerim incecik. benden zayıf arkadaşlarımın bileği bile bana göre çok büyük. Abim benim yaşındayken olan fotoğrafları var benden kat kat zayıf yinede bana göre oldukça büyük bileklere sahip.
Hocam bacaklarım ve göğsüm yağ deposu. Bacaklarım ve göğüslerim benimle aynı boya sahip 80 kilo olan arkadaşlarımdan daha büyük onlar bile şaşırıyor. Soyunma odasında göğüslerimi görünce silikon mu yaptırdın diyorlar.
El yayı kullanmaya başladım 4kg dambılım var onu kullacağım ama yaşıtlarımdaki herkesin bileği bana göre kalın okulda en ince bilekler benim lise 2'ye geçtim hala bileklerim incecik. Benden zayıf arkadaşlarımın bileği bile bana göre çok büyük. Abim benim yaşındayken olan fotoğrafları var benden kat kat zayıf yine de bana göre oldukça büyük bileklere sahip.
Oldukça yakın?
Hocam bacaklarım ve göğsüm yağ deposu. Bacaklarım ve göğüslerim benimle aynı boya sahip 80 kilo olan arkadaşlarımdan daha büyük onlar bile şaşırıyor. Soyunma odasında göğüslerimi görünce silikon mu yaptırdın diyorlar.
Amcamın oğlu 18 yaşında 175 civarı boyu var kilosu 68 onunda bilekleri benden 2 cm büyük yıllardır spor yapıyor ama kilo alamadığı için çok fazla verim alamadı onunda anne ve babasının bilekleri ince değil.