nomanslife Kilopat Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 129 21 Ocak 2020 #1 Süper bir dizi yapmışlar ama maalesef bizim milletimiz kulaktan duyma şeylerle yine örgüt tarikat damgası vurmuş diziye. Bayağıdır güzel bir Türk dizisi gelmiyordu pilot bölümü benim bayağı hoşuma gitti kesinlikle izlenebilecek dizilerden biri. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Süper bir dizi yapmışlar ama maalesef bizim milletimiz kulaktan duyma şeylerle yine örgüt tarikat damgası vurmuş diziye. Bayağıdır güzel bir Türk dizisi gelmiyordu pilot bölümü benim bayağı hoşuma gitti kesinlikle izlenebilecek dizilerden biri. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2020 #2 Yakında kaldırılır yayından. Çok güzel dizi.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.650 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 21 Ocak 2020 #3 Bu diziye FETÖ soruşturması açıldı diye okudum internette ama izleyen var mı nasıl bir şey? Cidden var mı bi' tuhaflığı?
Bu diziye FETÖ soruşturması açıldı diye okudum internette ama izleyen var mı nasıl bir şey? Cidden var mı bi' tuhaflığı?