Baburtech sitesi güvenilir mi?

Daha önce Baburtech'in n11'deki mağazasından RAM almıştım ve sahte RAM gönderimi yapmışlardı. İletişime geçince özür dileyip değişim talep ettiler, kabul ettim ve yine sahte gönderim yaptılar. Sahteliği doğrulayan da Kingston'ın kendisi, mail atmıştım merkezlerine. Şahsen bir daha hiçbir alışveriş yapmam bunlardan.

Son düzenleme:
Fiyatlar bana sıfır satılanlardan daha ucuz geldi, çıkma parçalar olduğunu düşünerek almak lazım.

Fiyatlar bana sıfır satılanlardan daha ucuz geldi, çıkma parçalar olduğunu düşünerek almak lazım.
32 şikayette 26 çözüm olmuş gayet güzel bence.

Edit: @Angelic arkadaşın yaşadığından sonra bende şüpheye düştüm şimdi.
Tek sıkıntım, bu şirretin klavyesi yok hiç bir yerde.
hocam pazar mağazası olan yerlerde orijinal diye satılan malların %90'ı orjinal değil ona göre alın
Pazar mağzası?

Genellikle laptoplardan çıkma ürünleri satıyorlar zaten açıklamalarda yazar 2.el diye bende buradan laptop kasası almıştım, mail attım iade edebilir miyim diye onlarda hemen iade işlemi başlattı 3 gün içerisinde de param hesabıma yatırılmıştı yani alabilirsiniz memnun kalmazsanız iade edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…