Baburtech üzerinden i5-11400F RTX 3090 sistem alınır mı?

Aleph

Femtopat
Öncelikle sistemin linki: INTEL CORE i5-11400F Asus RTX 3090 24GB KINGSTON 1TB NV2 SSD TUF Gaming Alliance 16GB Toplama Kasa - 41.999,99 TL - Baburtech Bilişim A.Ş.
Siteyle alakalı birkaç araştırma yaptım ama çok çelişkili Şikayetvar yorumlar var; çok kötü diyenler de olmuş sorunumu çözdüler diyenler de olmuş, burada bir arkadaşa sahte RAM gönderimi yapmışlar fakat güvenilir diyenler de çok olmuş. Fiziki bir yerleri varmış Ankara'da.

Bugün aradım sistemle alakalı soru sormak için ama bir yönlendirme trafiği yaşandı telefon WhatsApp arası ve özensiz cevaplar aldım.
Beni asıl şüphelendiren şey ise şu oldu, VRAM ihtiyacım olacak bir işle ilgileneceğim -Stable Diffusion- ve bu sebepten 3090 mantıklı buldum, şu an Akakçe'de en ucuz 3090 fiyatı 35.000₺ fakat kendileri 3090'lı sıfır sistemi 37.415₺'ye satıyorlar (kendi sitelerinde 42.000₺ Banayeni'de 37.415₺ bu da ayrı bir gariplik).
Böyle olunca size de danışmak istedim, siz ne düşünüyorsunuz?

Sistemi toplayan arkadaşı bulsam döverim.

3090 sıfır alınmaz ki, kim 35K veriyor o karta ? orada yazana bakma sen. 1050Tİ da 5K yazıyor

O trafo kartı almanı önermem açıkçası, sıfır 4070'li sistemler var onlara yönelmeni öneririm. Bir de koyduğu işlemciye bak, onu söylemiyorum bile. Artık bu bütçeye DDR4 almak intihar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…