Bugün aradım sistemle alakalı soru sormak için ama bir yönlendirme trafiği yaşandı telefon WhatsApp arası ve özensiz cevaplar aldım.
Beni asıl şüphelendiren şey ise şu oldu, VRAM ihtiyacım olacak bir işle ilgileneceğim -Stable Diffusion- ve bu sebepten 3090 mantıklı buldum, şu an Akakçe'de en ucuz 3090 fiyatı 35.000₺ fakat kendileri 3090'lı sıfır sistemi 37.415₺'ye satıyorlar (kendi sitelerinde 42.000₺ Banayeni'de 37.415₺ bu da ayrı bir gariplik).
Böyle olunca size de danışmak istedim, siz ne düşünüyorsunuz?
yav arkadaşlar haklısınız doğrusunuz da tek ekran kartının fiyatı 35k diyorum, başka sıfır ürün çıkmıyor diyorum. kasa, sıvı soğutma, power supply iyi geldi bana zaten sadece onları toplasanız güncel fiyatı geçiyor
yav arkadaşlar haklısınız doğrusunuz da tek ekran kartının fiyatı 35k diyorum, başka sıfır ürün çıkmıyor diyorum. kasa, sıvı soğutma, power supply iyi geldi bana zaten sadece onları toplasanız güncel fiyatı geçiyor
orda yazana bakmıyorum akakce fiyatını soyluyorum. sitenin sacma sapan bi fiyatlandirmasi var zaten 3090'i tek kart olarak 70k yazmışlar Rtx 3090 Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
ikinci el alma lüksüm yok kartı paramguvende acmıyor sahibindende kimse
Orada yazana bakmıyorum Akakçe fiyatını soyluyorum. Sitenin saçma sapan bir fiyatlandirmasi var zaten 3090'i tek kart olarak 70k yazmışlar Rtx 3090 Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
İkinci el alma lüksüm yok kartı Param Güvende acmıyor sahibindende kimse
O trafo kartı almanı önermem açıkçası, sıfır 4070'li sistemler var onlara yönelmeni öneririm. Bir de koyduğu işlemciye bak, onu söylemiyorum bile. Artık bu bütçeye DDR4 almak intihar.