FallandMma Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 499 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar ben Kick boks yapıyorum bir tane çocuk bacağıma fena oturttu, şu an o bölge kızarık bunun acısı kaç gün sürer ve iyileşir?
Arkadaşlar ben Kick boks yapıyorum bir tane çocuk bacağıma fena oturttu, şu an o bölge kızarık bunun acısı kaç gün sürer ve iyileşir?
fordest Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 467 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #2 FallandMma dedi: Arkadaşlar ben Kick boks yapıyorum bir tane çocuk bacağıma fena oturttu, şu an o bölge kızarık bunun acısı kaç gün sürer ve iyileşir? Genişletmek için tıkla... Kırık, çatlak gibi durumlar yoksa 3-5 güne unutursun. Tabii sertliğe bağlı biraz da.
FallandMma dedi: Arkadaşlar ben Kick boks yapıyorum bir tane çocuk bacağıma fena oturttu, şu an o bölge kızarık bunun acısı kaç gün sürer ve iyileşir? Genişletmek için tıkla... Kırık, çatlak gibi durumlar yoksa 3-5 güne unutursun. Tabii sertliğe bağlı biraz da.
FallandMma Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 499 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #3 fordest dedi: Kırık, çatlak gibi durumlar yoksa 3-5 güne unutursun. Tabii sertliğe bağlı biraz da. Genişletmek için tıkla... Hocam kırık veya çatlak olduğunu nasıl anlarım?
fordest dedi: Kırık, çatlak gibi durumlar yoksa 3-5 güne unutursun. Tabii sertliğe bağlı biraz da. Genişletmek için tıkla... Hocam kırık veya çatlak olduğunu nasıl anlarım?
7 783268 Centipat Katılım 8 Mayıs 2024 Mesajlar 443 5 Temmuz 2024 #4 FallandMma dedi: Hocam kırık veya çatlak olduğunu nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Doktora giderek hocam ben bileğimin üzerine düştüm pek bir ağrım yoktu doktora gitdim bileğim kırılmış bu sağlık hocam şakaya gelmez
FallandMma dedi: Hocam kırık veya çatlak olduğunu nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Doktora giderek hocam ben bileğimin üzerine düştüm pek bir ağrım yoktu doktora gitdim bileğim kırılmış bu sağlık hocam şakaya gelmez
FallandMma Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 499 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #5 783268 dedi: Doktora giderek hocam ben bileğimin üzerine düştüm pek bir ağrım yoktu doktora gitdim bileğim kırılmış bu sağlık hocam şakaya gelmez Genişletmek için tıkla... Dostum bu üst bacak ve tekmeyle çok bişe olmaz diye düşünüyorum
783268 dedi: Doktora giderek hocam ben bileğimin üzerine düştüm pek bir ağrım yoktu doktora gitdim bileğim kırılmış bu sağlık hocam şakaya gelmez Genişletmek için tıkla... Dostum bu üst bacak ve tekmeyle çok bişe olmaz diye düşünüyorum
picl zhmey Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 4.499 Makaleler 5 Çözümler 40 5 Temmuz 2024 #6 FallandMma dedi: Dostum bu üst bacak ve tekmeyle çok bişe olmaz diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Sağlık bu. Düşünce işiyle olmaz. Eğer çok ağrıyorsa doktora git. Film çeksinler.
FallandMma dedi: Dostum bu üst bacak ve tekmeyle çok bişe olmaz diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Sağlık bu. Düşünce işiyle olmaz. Eğer çok ağrıyorsa doktora git. Film çeksinler.
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.962 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Temmuz 2024 #7 Bir kaç güne, belki 1-1.5 haftaya geçer. Boğazıma, burnuma tekme yiyorum dayanmak gerekiyor.