M Melih Dursun Decapat Katılım 15 Eylül 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #1 Bacağa veya omuza yapılan dövme polisliğe engel olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2025
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.144 Çözümler 40 Yer New York 3 Eylül 2025 #2 Görünür ise engel.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.251 Çözümler 53 3 Eylül 2025 #3 Melih Dursun dedi: Bacağa veya omuza yapılan dövme polisliğe engel olur mu? Genişletmek için tıkla... Eşgal belirtmeyen dövme değilse engel değildi sanırım.
Melih Dursun dedi: Bacağa veya omuza yapılan dövme polisliğe engel olur mu? Genişletmek için tıkla... Eşgal belirtmeyen dövme değilse engel değildi sanırım.
M msynclock Picopat Katılım 14 Temmuz 2025 Mesajlar 95 Çözümler 6 3 Eylül 2025 #4 Eğer dışarıdan bakıldığında gözüküyorsa engel onun dışında serbest yönetmelik böyle diyor. Yani üniforma giydiğinde gözükmemesi lazım.
Eğer dışarıdan bakıldığında gözüküyorsa engel onun dışında serbest yönetmelik böyle diyor. Yani üniforma giydiğinde gözükmemesi lazım.
PlayStation Oyuncusu Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 1.162 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Türkiye 3 Eylül 2025 #5 Resmi kıyafeti giydiğinizde görünmeyen her yere dövme yapılabilir ve sorun teşkil etmez.
tolgauzerr Decapat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 372 Çözümler 5 3 Eylül 2025 #6 Belirli CM e kadar engel olmuyordu 15 cm diye biliyorum üstü engel oluyordu (öyle biliyorum) seninkiler kolda veya formada görünen yerde olmadığı için engel değil ama CM olayı var
Belirli CM e kadar engel olmuyordu 15 cm diye biliyorum üstü engel oluyordu (öyle biliyorum) seninkiler kolda veya formada görünen yerde olmadığı için engel değil ama CM olayı var
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.788 Çözümler 25 Yer Adana 3 Eylül 2025 #7 Normalde gözükmeyen yerde engel teşkil etmiyor ancak elenenler oluyor yaptırmayı düşünüyorsan tavsiye etmem.
Normalde gözükmeyen yerde engel teşkil etmiyor ancak elenenler oluyor yaptırmayı düşünüyorsan tavsiye etmem.