A ADSteam Picopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2021 #1 Bugün beden dersi vardı, top oynadıktan sonra bacağım ağrımaya başladı. Isınmadan hareket ettiğimdendir diye düşünüyorum. Yarın halı saha maçım var ne yapmalıyım? Kızlar da izlemeye gelecek, şov yapmam lazım Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2021
Bugün beden dersi vardı, top oynadıktan sonra bacağım ağrımaya başladı. Isınmadan hareket ettiğimdendir diye düşünüyorum. Yarın halı saha maçım var ne yapmalıyım? Kızlar da izlemeye gelecek, şov yapmam lazım
P Paxolachill Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 172 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus tuf 3060 R5 5600X PRIME B450M-A II Apace Panther 8x2 Samsung evo 970 Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2021 #2 Kardeşim ağrıyan bölgeye buz koy geçer bol bol da dua et
BİLAL K Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2021 #3 Ayaklarını buzlu soğuk suya sok geçer.
A ADSteam Picopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2021 #4 BİLAL K dedi: Ayaklarını buzlu soğuk suya sok geçer. Genişletmek için tıkla... Ayak ne alaka abi
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 4 Kasım 2021 #5 Parol iç yatakta dinlen geçer elbet.
TakatimKalmadı Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 1.148 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2021 #6 XEfe.Bey dedi: Parol iç yatakta dinlen geçer elbet. Genişletmek için tıkla... Dua etmek daha etkili olur.
XEfe.Bey dedi: Parol iç yatakta dinlen geçer elbet. Genişletmek için tıkla... Dua etmek daha etkili olur.
A ADSteam Picopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2021 #7 XEfe.Bey dedi: Parol iç yatakta dinlen geçer elbet. Genişletmek için tıkla... Parol ortopedik ağrılara da iyi geliyor mu ya?
XEfe.Bey dedi: Parol iç yatakta dinlen geçer elbet. Genişletmek için tıkla... Parol ortopedik ağrılara da iyi geliyor mu ya?
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 4 Kasım 2021 #8 ADSteam dedi: Parol ortopedik ağrılara da iyi geliyor mu ya? Genişletmek için tıkla... Ben öyle sanıyordum yanlış bilgi arkadaşlar. TakatimKalmadı dedi: Dua etmek daha etkili olur. Genişletmek için tıkla... Dua edince geçmeyen bir şey olmaz.
ADSteam dedi: Parol ortopedik ağrılara da iyi geliyor mu ya? Genişletmek için tıkla... Ben öyle sanıyordum yanlış bilgi arkadaşlar. TakatimKalmadı dedi: Dua etmek daha etkili olur. Genişletmek için tıkla... Dua edince geçmeyen bir şey olmaz.
A ADSteam Picopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2021 #9 XEfe.Bey dedi: Ben öyle sanıyordum yanlış bilgi arkadaşlar. Dua edince geçmeyen bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Reyiz dua ediyorum etmesine de yaklaşık 1 aydır böyle. Her koştuktan.futbol oynadıktan sonra kasığım ağrıyor. Ama duayı bırakmayacağım
XEfe.Bey dedi: Ben öyle sanıyordum yanlış bilgi arkadaşlar. Dua edince geçmeyen bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Reyiz dua ediyorum etmesine de yaklaşık 1 aydır böyle. Her koştuktan.futbol oynadıktan sonra kasığım ağrıyor. Ama duayı bırakmayacağım
Let it happen Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.531 Çözümler 6 4 Kasım 2021 #10 Tam neresi tarif eder misin?