O Ozzcan Decapat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 278 25 Aralık 2020 #1 Öncelikle merhaba, burada yeniyim. Birkaç gündür bacağımda tuhaf bir kaşıntı var. Kaşıntı derimin altında yani yüzeyde değil. Kaşımaya çalıştığımda kaşıntı geçmiyor. Sizce bu neden oluyor ve nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Aralık 2020
Öncelikle merhaba, burada yeniyim. Birkaç gündür bacağımda tuhaf bir kaşıntı var. Kaşıntı derimin altında yani yüzeyde değil. Kaşımaya çalıştığımda kaşıntı geçmiyor. Sizce bu neden oluyor ve nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 25 Aralık 2020 #2 Alerji oldugun bir şey yedin mi? Deri altı uçuk ya da sivilce olabilir belki.
P penguerde Hectopat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 174 Çözümler 1 25 Aralık 2020 #3 Eğer geceleri kaşıntı artıyorsa uyuz olabilir ama tabi en iyisi doktora danışmak.
O Ozzcan Decapat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 278 25 Aralık 2020 #4 Megaton dedi: Alerji oldugun bir şey yedin mi? Deri altı uçuk ya da sivilce olabilir belki. Genişletmek için tıkla... Hayır her zaman yediğim şeyleri yedim. Son zamanlarda spor yapıyorum bi etkisi olur mu?
Megaton dedi: Alerji oldugun bir şey yedin mi? Deri altı uçuk ya da sivilce olabilir belki. Genişletmek için tıkla... Hayır her zaman yediğim şeyleri yedim. Son zamanlarda spor yapıyorum bi etkisi olur mu?
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 25 Aralık 2020 #5 Ozzcan dedi: Hayır her zaman yediğim şeyleri yedim. Son zamanlarda spor yapıyorum bi etkisi olur mu? Genişletmek için tıkla... Ne sporu?
Ozzcan dedi: Hayır her zaman yediğim şeyleri yedim. Son zamanlarda spor yapıyorum bi etkisi olur mu? Genişletmek için tıkla... Ne sporu?
O Ozzcan Decapat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 278 25 Aralık 2020 #6 penguerde dedi: Eğer geceleri kaşıntı artıyorsa uyuz olabilir ama tabi en iyisi doktora danışmak. Genişletmek için tıkla... Galiba doktora gideceğim. Teşekkürler. Megaton dedi: Ne sporu? Genişletmek için tıkla... Genel olarak vücudun bütün bölgeleri. Fitness gibi.
penguerde dedi: Eğer geceleri kaşıntı artıyorsa uyuz olabilir ama tabi en iyisi doktora danışmak. Genişletmek için tıkla... Galiba doktora gideceğim. Teşekkürler. Megaton dedi: Ne sporu? Genişletmek için tıkla... Genel olarak vücudun bütün bölgeleri. Fitness gibi.