huserc Centipat Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #1 14 yaşındayım kumral-sarışın olmama rağmen çok kıllıyım sizce bacak jilet ile alınır mı? Alırsam sertleşme-artma gibi durumlar olabilir mi?
14 yaşındayım kumral-sarışın olmama rağmen çok kıllıyım sizce bacak jilet ile alınır mı? Alırsam sertleşme-artma gibi durumlar olabilir mi?
iReassess Hectopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 1.222 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #2 huserc dedi: 14 yaşındayım kumral-sarışın olmama rağmen çok kıllıyım sizce bacak jilet ile alınır mı? Alırsam sertleşme-artma gibi durumlar olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yanlış bilmiyorsam, artar ve daha da belirgin (renk koyulasmasi) olur.
huserc dedi: 14 yaşındayım kumral-sarışın olmama rağmen çok kıllıyım sizce bacak jilet ile alınır mı? Alırsam sertleşme-artma gibi durumlar olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yanlış bilmiyorsam, artar ve daha da belirgin (renk koyulasmasi) olur.
ATTILA453 Hectopat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 2.152 Çözümler 62 25 Temmuz 2024 #3 huserc dedi: 14 yaşındayım kumral-sarışın olmama rağmen çok kıllıyım sizce bacak jilet ile alınır mı? Alırsam sertleşme-artma gibi durumlar olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sertleşme durumlarını bacakta falan umursamaya gerek yok ancak şöyle bir sorun oluyor sivilce.
huserc dedi: 14 yaşındayım kumral-sarışın olmama rağmen çok kıllıyım sizce bacak jilet ile alınır mı? Alırsam sertleşme-artma gibi durumlar olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sertleşme durumlarını bacakta falan umursamaya gerek yok ancak şöyle bir sorun oluyor sivilce.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.623 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 25 Temmuz 2024 #4 Jiletle alma 1 haftaya eskisi gibi olur. Ağda ile al.
KeReM BeY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 2.150 Çözümler 15 Yer KKTC 25 Temmuz 2024 #5 Makine ile sıfırlamasanda kısalt bende arada sırada kolumu öyle yapıyorum 5-6 ay düzgün gözüküyor kıvırcıklaşmıyor.
Makine ile sıfırlamasanda kısalt bende arada sırada kolumu öyle yapıyorum 5-6 ay düzgün gözüküyor kıvırcıklaşmıyor.
MeLuu Picopat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #6 huserc dedi: 14 yaşındayım kumral-sarışın olmama rağmen çok kıllıyım sizce bacak jilet ile alınır mı? Alırsam sertleşme-artma gibi durumlar olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Alacaksan ağda ile al öbür türlü bellğ bir süre sonra çirkin gözüküyor.
huserc dedi: 14 yaşındayım kumral-sarışın olmama rağmen çok kıllıyım sizce bacak jilet ile alınır mı? Alırsam sertleşme-artma gibi durumlar olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Alacaksan ağda ile al öbür türlü bellğ bir süre sonra çirkin gözüküyor.
BayAhtapot Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 42 Çözümler 1 25 Temmuz 2024 #7 Makine ile alırsan yumuşak çıkar jiletle alırsan sert çıkar. (makine ile kökten kazırsan kısaltmak en mantıklısı kökten istiyorsan lazer yaptır)
Makine ile alırsan yumuşak çıkar jiletle alırsan sert çıkar. (makine ile kökten kazırsan kısaltmak en mantıklısı kökten istiyorsan lazer yaptır)
Yusuf dikecin silahı Hectopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 2.288 Çözümler 2 25 Temmuz 2024 #8 huserc dedi: 14 yaşındayım kumral-sarışın olmama rağmen çok kıllıyım sizce bacak jilet ile alınır mı? Alırsam sertleşme-artma gibi durumlar olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bodygroom ile kısalt ille de kısaltacaksan yazın bunaltır tabii ben de kısaltıyorum göğüs kıllarımı.
huserc dedi: 14 yaşındayım kumral-sarışın olmama rağmen çok kıllıyım sizce bacak jilet ile alınır mı? Alırsam sertleşme-artma gibi durumlar olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bodygroom ile kısalt ille de kısaltacaksan yazın bunaltır tabii ben de kısaltıyorum göğüs kıllarımı.
elmaliturta88 Hectopat Kek günü Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 1.475 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #9 huserc dedi: 14 yaşındayım kumral-sarışın olmama rağmen çok kıllıyım sizce bacak jilet ile alınır mı? Alırsam sertleşme-artma gibi durumlar olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Jiletle alırsan 12 saat sonra gene kıllar çıkmaya başlar. Ağdayla al.
huserc dedi: 14 yaşındayım kumral-sarışın olmama rağmen çok kıllıyım sizce bacak jilet ile alınır mı? Alırsam sertleşme-artma gibi durumlar olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Jiletle alırsan 12 saat sonra gene kıllar çıkmaya başlar. Ağdayla al.
JoeBlackk Kilopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 4.700 Çözümler 25 25 Temmuz 2024 #10 Yusuf dikecin silahı dedi: Bodygroom ile kısalt ille de kısaltacaksan yazın bunaltır tabii ben de kısaltıyorum göğüs kıllarımı. Genişletmek için tıkla... Ne yaşıyorsun sen kendi içinde kardeşim? Seni rahatsız ediyorsa sıcak vs al gitsin.
Yusuf dikecin silahı dedi: Bodygroom ile kısalt ille de kısaltacaksan yazın bunaltır tabii ben de kısaltıyorum göğüs kıllarımı. Genişletmek için tıkla... Ne yaşıyorsun sen kendi içinde kardeşim? Seni rahatsız ediyorsa sıcak vs al gitsin.