Bacak kılları nasıl alınmalı?

Daha fazla  
18 yaşındayım. Kollarımda çıkması gereken kıllar bacaklarımda çıkıyormuşcasına bir yoğunluk var. Hem fiziksel olarak hem de kişisel rahatlık açısından birazcık rahatsız edici. Şimdi spor vs. hayatımda olmadığından kestiğimde kadın bacağı gibi olmasından da korkuyorum. Ailem bir sorun görmüyor fakat ben rahatsız hissediyorum biraz. Alırsam makine kullanırım ancak işte kararı veremiyorum. Şimdi aldığımda kadın bacağı gibi olursa biraz uzayana kadar onun pişmanlığı olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yaparsan yap sakın sıfırlama, yumurta gibi çok komik duruyor. (Tecrübeyle sabittir)

Ağda ya da jilet ile alırsan korkuların gerçekleşebilir. Makine ile kısaltmak en mantıklısı. Tak çıkar başlıklı makineler var onlardan alıp kısaltabilirsin en azından daha az gözüne batar ve daha derli toplu durur

Ağda, tüy dökücü krem. Bende de çok var ama kendimi "erkek adam kıllı olur" şeklinde motive ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…