Bacak kılları nasıl kısaltılır?

Çok inceltecek SE.

Benim karşılaştırdığıma göre birazcık daha gür çıktı sizde haklısınızdır.

Aslında ağda yapmayı düşünüyordum ama sonrasında vazgeçtim.

Hocam ağda uzun süreli ve tamamen aldığı gibi pürüzsüz yapıyor bu kişisel tercih kıl kökleri vs biraz görünsün istersen makine ile alabilirsin tamamen gitsin dersen ağda veya tüy dökücü kullanırsın yaşın ilerleyince de epilasyon yaparsın ama kalınlaşması vsafsata genetiğin ile alakalı olay.

Benim karşılaştırdığıma göre birazcık daha gür çıktı sizde haklısınızdır.

Aslında ağda yapmayı düşünüyordum ama sonrasında vazgeçtim.

Jilet gürleştirmez. Kıl Kali'ndan başlayarak uçlara doğru inceldiği için ve sen jilet ile kökünden kestiğin için sert ve gür gibi olur ama kıllar uzadıkça tekrardan incelmeye başlar. Makine ise kılları kestiği yerden kastırdığı için jilet gibi kalınlık veya sertlik hissi sağlamaz.

Bir şey daha danışmak istiyorum sizin önerdiğiniz makineyi sepetime attım daha sonra almayı planlıyorum ancak benim şu anlık onun gelmesini bekleyecek çok vaktim olmadığından evde bir makine var onunlada kısaltabilir miyim? Veya biraz komik olacak ama makasla olur mu?

Makaslarda olur ama el becerin var mı? Yoksa bir uzun bir kısa kesmenin anlamı yok. Eğer evde makinan varsa kullan biraz uzun bir kafa kullanırsın kökündende almaz.

Makaslarda olur ama el becerin var mı? Yoksa bir uzun bir kısa kesmenin anlamı yok. Eğer evde makinen varsa kullan biraz uzun bir kafa kullanırsın kökündende almaz.

Sanırım el becerimin olduğunu sanmıyorum o yüzden makineyle deneyeceğim büyük ihtimalle

Ya mükemmel bir pürüzsüzlük sağlamıyor sonuçta küçük bir şey ama 2 senedir kullanıyorum ve fiyatına göre çok iyi performans veriyor. Şarjıda 2 bacağımı almama rağmen bitmemişti.
Yüzünüz için ne kullanıyordunuz?

Makinayla yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…