RodinHills Hectopat Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 82 7 Haziran 2018 #11 O değil de en ufak bir şeyde o kılların terlemesi ve senin üstünde bir zırh varmış gibi hareket etmen inanılmaz rahatsız bir şey.
O değil de en ufak bir şeyde o kılların terlemesi ve senin üstünde bir zırh varmış gibi hareket etmen inanılmaz rahatsız bir şey.
SpermMan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 1.218 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2018 #12 Saç kesme makinesi ile alabilirsiniz. Ardından ağda ile alırsınız. Tüy dökücü kremlere pek güvenim yok.
Saç kesme makinesi ile alabilirsiniz. Ardından ağda ile alırsınız. Tüy dökücü kremlere pek güvenim yok.
T theCARNAGE Hectopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 36 8 Haziran 2018 #13 Makine ile al kardeşim. 2 haftada yapıyorum mis.
daenerys targaryen Kilopat Katılım 25 Nisan 2018 Mesajlar 891 Makaleler 1 Çözümler 7 8 Haziran 2018 #14 Kısaltıp ağda yapmanın bir mantığı olduğunu düşünmüyorum sonuçta acı hissini veren şey kıl köklerinde ki sinirler kılın uzun olması veya kısa olması vereceği, acıyı değiştirmez.
Kısaltıp ağda yapmanın bir mantığı olduğunu düşünmüyorum sonuçta acı hissini veren şey kıl köklerinde ki sinirler kılın uzun olması veya kısa olması vereceği, acıyı değiştirmez.
N1_1CE Kilopat Katılım 8 Temmuz 2014 Mesajlar 207 Yer everywhere Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 8 Haziran 2018 #15 theCARNAGE dedi: Makine ile al kardeşim. 2 haftada yapıyorum mis. Genişletmek için tıkla... Bende bugün denedim mis ferahladım resmen 2-3 kilo verdim belkide
theCARNAGE dedi: Makine ile al kardeşim. 2 haftada yapıyorum mis. Genişletmek için tıkla... Bende bugün denedim mis ferahladım resmen 2-3 kilo verdim belkide
inPijamas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2018 Mesajlar 3.247 Makaleler 6 Çözümler 8 Yer Tir ná Lia 8 Haziran 2018 #16 Tüy dökücü krem önermem tahriş edebilir, sivilce çıkarabilir. Makine ile alıp ağda yaparsan canın bir nebze olsa da daha az acıyacaktır.
Tüy dökücü krem önermem tahriş edebilir, sivilce çıkarabilir. Makine ile alıp ağda yaparsan canın bir nebze olsa da daha az acıyacaktır.