Bacak kıllarını kısaltmak

alicanarmt

Hectopat
Daha fazla  
Bacaklarım kalın ve kıllı ben de çalışırken şort giyiyorum ve kılları tamamen almak yerine kısaltmak istiyorum. Bunun için önerebileceğiniz makine var ise önerilerinizi bekliyorum bütçem 200 TL altı. Aynı zamanda yüz için de kullanabilirim.

Tıraş makinelerinin zaten öyle aparatları var...

Dostum sal gitsin boşver. İnan uğraşmak istemezsin kesmeyle. Çok kafaya takıyorum diyorsan epilasyon yaptır.

Önerilerinizi bekliyorum.

Bunu sorun ettiğimi söylemedim. Kesmek istiyorum dedim ve alet önerilenizi bekliyorum dedim.
Benim kullandığım makine Philips marka ve kaliteli. İçinden yaklaşık on tane ayrı aparat çıkıyor. 150-200 TL arasında bulabilirsin.

Dostum ben bunu kullanıyorum. Kollarımı, bacaklarımı yani kıl/tüy bulunan tüm bölgeleri bununla alıyorum. 1,2,3 numaraları mevcut içinde. Yani istediğin gibi kısalta da bilirsin, ben sıfır almayı tercih ediyorum genelde. Fiyatına göre performansı gayet verimli. Su geçirmez aynı zamanda, duşta kullanılabilir falan falan. Sorun varsa sorabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…