xCheesy99 Decipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3.572 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Sweet Home Alabama 27 Temmuz 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, ben spor yapıyorum futbol olarak kilom yağ oranı çok yerinde fakat bacağımın iç kısımlarında ve kalçada fazlalıklar var. Onları squat türleri ile inceltmek mümkün mü?
Merhaba arkadaşlar, ben spor yapıyorum futbol olarak kilom yağ oranı çok yerinde fakat bacağımın iç kısımlarında ve kalçada fazlalıklar var. Onları squat türleri ile inceltmek mümkün mü?
Uçamayan Uçak Pilotu Kilopat Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2020 #2 Bölgesel yağ eritimi yoktur ama Squat yaparak bacak bölgesini şekillendire bilirsin.
xCheesy99 Decipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3.572 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Sweet Home Alabama 27 Temmuz 2020 #3 Uçamayan Uçak Pilotu dedi: Bölgesel yağ eritimi yoktur ama Squat yaparak bacak bölgesini şekillendire bilirsin. Genişletmek için tıkla... Sıkılaşırsa tamamdır.
Uçamayan Uçak Pilotu dedi: Bölgesel yağ eritimi yoktur ama Squat yaparak bacak bölgesini şekillendire bilirsin. Genişletmek için tıkla... Sıkılaşırsa tamamdır.
Uçamayan Uçak Pilotu Kilopat Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2020 #4 O zaman Squat yap.